Asito is uw schoonmaakbedrijf

Asito is uw partner voor al uw schoonmaakdiensten. Samen optimaliseren we processen en kijken we naar duurzame en sociale oplossingen.

Wat we doen

Asito verantwoord

Een duurzame en sociale maatschappij ontstaat niet vanzelf. Asito wil hierin vooroplopen. We inspireren u graag op ons MVO-platform VERANTWOORD

Waarom we het doen
Asito verbindt

Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers.

Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. Goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor uw organisatie. Inspelen op de bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen zoeken naar duurzame oplossingen. Asito is uw betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening voor o.a. kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie.

Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van onze mensen. Op het gebied van sociale duurzaamheid loopt Asito voorop en deze meerWaarde delen we met onze opdrachtgevers. Graag gaan we samen op pad om uw organisatie nog duurzamer te maken voor mens en milieu.

Hoofdkantoor

Van Riemsdijkplein 50
Postbus 375
7600 AJ Almelo
Overijssel
Bekijk in Google maps

Contact opnemen

Telefoon 0546 - 484950
 
KvK 06045723
BTW NL.00.57.22.779.B01

Asito vestigingen in Noord-Holland

Asito vestigingen in Overijssel

Asito. Staan voor schoon. Gaan voor verbinding.

Nieuws

Nieuwsarchief
 • Vgz

  “Asito beweegt mee met onze regieorganisatie en de doorontwikkeling naar een prestatiecontract. De schoonmakers zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor hun werk.”

  Sarena Denie-Schellings , Locatiemanager

 • Droomparken

  “Asito is toegankelijk, flexibel en meedenkend, waardoor wij gezamenlijk de kwaliteit en de klanttevredenheid kunnen verbeteren. Een belangrijke schakel in ons hele proces van gastgericht bezig zijn.”

  Richard Wijers, Parkmanager

 • Fujifilm

  "Meer dan 30 jaar komt Asito op de productiesite van Fujifilm. Een dergelijke relatie houdt in dat er wederzijds begrip en feeling moet zijn voor werkzaamheden. Wij beschouwen het een partnerschap."

  Jos van Dommelen, Facilitair Manager

 • Heracles almelo

  “Asito is onze trotse hoofdsponsor en een betrouwbare partner, met wie de geschiedenis tientallen jaren terug gaat. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van werken en over de onderlinge contacten.”

  Nico-Jan Hoogma, Algemeen Directeur

 • Ihh%20international%20hotel

  "Schoonmaak is meer dan een programma op papier. Asito is flexibel en denkt mee. Zo wordt snel actie genomen en geschakeld, ook in onverwachte situaties, zodat een goede kwaliteit altijd gewaarborgd blijft."

  Bianca Haverkate, Resident Manager

 • Anwb logo groot

  “Voor ANWB is het belangrijk dat wij ontzorgd worden. Eén contactpersoon voor het geheel maakt dat wij alleen hoeven te signaleren, Asito regelt de rest, tot tevredenheid.”

  Cock Bruijstens, Manager Facility Services

 • Ut logo 2400 black nl

  “Het sociale gezicht en de ondernemendheid van Asito gaan hand in hand met die van de UT. We zijn erg blij met de inzet van de schoonmaakkrachten van Asito.”

  Universiteit Twente, -

 • Dimencegroep logo

  "We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

  Freek de Ruijter, Budgethouder Diensten