Tisser … al lang

Ik lees het regelmatig … “Social media ontplofte toen …” Ik had dat nog niet zo vaak meegemaakt totdat wij Tisser, van Asito, lanceerden voor onze collega’s. Direct nadat we Tisser van Asito aan onze collega’s gepresenteerd hadden werd het onderwerp ‘hot’. Het was zo gaaf om te zien dat alle weken van voorbereiding zo veel enthousiasme bij onze collega’s opriep. Ze wilden er allemaal nu mee aan de slag.

Als je nu naar www.tisser.nu gaat zie je de eerste verschijning van de site die medio april ‘open’ gaat. Tisser biedt alle mkb'ers in Nederland de kans om op een eenvoudig en handige manier gekoppeld te worden aan een schoonmaakkracht. Geen gedoe, gewoon zaken doen. Als je nu op de site gaat kijken zie je staan: Tisser … bijna. (Grappige woordspeling op een leuke en sprekende manier.) Want, voor nu, zijn we onze schoonmaakkrachten eerst aan instrueren hoe ze met de site (platform) moeten om gaan.

En … als we live gaan, wat is het dan? Het is een site (platform) die allereerst de wensen en vragen van de mkb'er, op het gebied van schoonmaak -of andere facilitaire zaken- in kaart brengt. Eenvoudig vraag- en antwoordspel om de wens van de mkb'er zo concreet mogelijk te kennen. Daarna zoekt het platform de meest geschikte schoonmaakkracht en brengt ze in contact. De schoonmaakkracht maakt de laatste afspraken en sluit de overeenkomst met de mkb'er om vervolgens aan de slag te gaan. Het platform zorgt verder voor alle noodzakelijke ondersteuning en administratieve afhandeling.

En ik hoor u denken … geen salesmensen, projectleiders, managers of andere begeleiding van uit Asito? Kan de schoonmaakkracht dat?

Nou, zeker! Onze schoonmaakkrachten krijgen nu nog een korte update/cursus voor het omgaan met het platform en gaan dan zaken doen en eigen verantwoordelijkheid nemen. Dat hoeven we onze schoonmaakkrachten niet te leren. Dat kunnen ze al lang. En dat doen ze ook iedere dag.

Vandaar … Tisser, van Asito, … Tisser eigenlijk al lang.

Ik wil met mijn blog bijdragen aan de verbinding. En als iemand wil reageren. Doen!

Reageren kan via Twitter; www.twitter.com/chvinke.

Charles Vinke
Algemeen directeur
Charles Vinke is 9 jaar in dienst van Asito en sinds 1 januari 2015 algemeen directeur. Vinke heeft jarenlange ervaring in de facilitaire dienstverlening.

Recente blogberichten

 • Als je nee zegt …

  12 maart 2019

  Ik ben, als oude grijze man, de waarde van podcasts aan het ontdekken. Als ik in de trein zit, of in de auto of gewoon op een onbewaakt...


 • Wall of shame

  11 februari 2019

  Vorige week sprak ik met één van onze jonge veelbelovende managers. Dat mag ik vaak doen. En vaak zijn het hele jonge mensen (vindt deze...


 • Is 2019 het jaar van de waarheid?

  21 januari 2019

  Ik lees, zoals vele van jullie, regelmatig interviews en blogs van ‘toekomstkijkers’. Daar leer ik van. Dat inspireert. En ik word...

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito