Bedrijfsverhuizingen totaalservice

Uit een (interne) verhuizing komen altijd schoonmaakwerkzaamheden en vaak ook klussen voort. Het ligt dan ook voor de hand dat Asito al jaren samenwerkt met erkende verhuizers in het hele land. Waar nodig maken we eerst de ‘nieuwe’ ruimte schoon voordat u deze laat inrichten. Is de verhuizer klaar in het ‘oude’ pand dan zorgt Asito dat u dit netjes en schoon achterlaat. Ook voeren we alle voorkomende klussen efficiënt en vakkundig uit. Zo nemen we u alle zorgen rond de verhuizing uit handen.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 • Asito als aanspreekpunt voor elke verhuizing

  Inpakken, schoonmaken, klussen uitvoeren, verhuizen… Schakel Asito in voor elke verhuizing. Wij coördineren de verhuizing tot in detail. Zo heeft u één aanspreekpunt voor de volledige opdracht. Wij zorgen dat de erkende verhuizers van Top Movers alle verhuiswerkzaamheden voor u uitvoert op het afgesproken moment. De vakkrachten van Klus2Fix (onderdeel Asito) en onze schoonmaakkrachten voeren alle bijkomende werkzaamheden uit. Zo bespaart u tijd en geld en bent u op uw nieuwe locatie snel weer volledig operationeel.

 • Helder en duidelijk

  Asito staat voor ontzorgen en het maken van duidelijke afspraken. Vooraf nemen we specifieke wensen met u door. Op basis van een complete inventarisatie ontvangt u een helder en transparant voorstel. Zo weet u vooraf precies waaraan u begint.

 • Meer informatie over de totaalservice rond bedrijfsverhuizingen

  Wilt u meer weten over de totaalservice rond bedrijfsverhuizingen door Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Voordelen van de bedrijfsverhuizingen totaalservice Asito

 1. Eén aanspreekpunt voor alle diensten rond een (interne) verhuizing 
 2. Combinatie verhuisservice, schoonmaak- en klussendienst 
 3. Uitstekende afstemming van werkzaamheden 
 4. U bent snel weer operationeel 
 5. Efficiënte verhuizing zonder zorgen

"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

Freek de Ruijter
Budgethouder Diensten - Dimence

Dimence

Asito is werkzaam in de volgende sectoren

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm