bekijk
Bedrijfsverhuizingen Asito

Bedrijfsverhuizingen totaalservice

Bij een (interne) verhuizing komen vaak schoonmaakwerkzaamheden kijken. We werken al jaren samen met erkende verhuizers in het hele land. Als het nodig is maken we de nieuwe ruimte eerst schoon. Daarna kun je aan de slag met de inrichting. Is de verhuizer klaar in de oude ruimte, dan zorgen we dat we het netjes en schoon achterlaten. We voeren alle klussen efficiënt en vakkundig uit. Zo nemen we alle zorgen rond een verhuizing uit handen!

Asito als aanspreekpunt voor elke verhuizing

Inpakken, schoonmaken, klussen uitvoeren, verhuizen… Schakel ons in bij een verhuizing. Wij coördineren de verhuizing tot in detail. Zo heb je een vast aanspreekpunt voor de volledige opdracht. We zorgen dat de erkende verhuizers alle verhuiswerkzaamheden uitvoeren op het afgesproken moment. Onze schoonmakers voeren alle bijkomende werkzaamheden uit. Zo bespaar je tijd en geld en je bent op je nieuwe locatie snel weer volledig operationeel.

helder en duidelijk

Asito staat voor ontzorgen en het maken van duidelijke afspraken. Vooraf nemen we de specifieke wensen door. Op basis van een complete inventarisatie ontvang je een helder en transparant voorstel. Zo weet je vooraf precies waar je aan begint.

meer informatie over de totaalservice rond bedrijfsverhuizingen

Meer weten over de totaalservice rond bedrijfsverhuizingen door Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor je vrij.

voordelen

één aanspreekpunt voor alle diensten rond een (interne) verhuizing
combinatie verhuisservice, schoonmaak- en klussendienst
uitstekende afstemming van werkzaamheden
je bent snel weer operationeel
efficiënte verhuizing zonder zorgen
Asito - efficiënte verhuizing zonder zorgen

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA Almelo

0546 - 48 49 50

locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor