Klus2Fix

Een reparatie in of rond uw bedrijfsgebouw, het vervangen van lampen, batterijen en accu’s, hulp bij een verhuizing? Fijn te weten dat één seintje naar uw vaste contactpersoon bij Klus2Fix genoeg is. We sturen de juiste vakman of -vrouw die past bij uw vraag. We maken duidelijke afspraken over maatwerk, aantal uren of dagdelen. Zo weet u precies waaraan u begint en voorkomt u verrassingen achteraf. De vakmensen van Klus2Fix voeren uw opdracht secuur, veilig en efficiënt uit. Daar kunt u op vertrouwen.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 • Handige vakmensen

  Vakmensen van Klus2Fix werken door heel Nederland. Zet ons in als klussendienst voor schilderwerk, een interne verhuizing of reparaties. Als extra handen bij u op locatie voor het uitvoeren van licht technisch werk en kleine klussen. Goede hulp nodig bij gebouwenonderhoud, opruimwerkzaamheden of bij de technische dienst? Denk aan de handige vakmensen van Klus2Fix. Ze werken door heel Nederland en zijn overal snel paraat.

 • Allrounders en specialisten

  De vakmensen van Klus2Fix zijn allround opgeleid en ervaren in het veilig en efficiënt uitvoeren van allerlei voorkomend werk. Maar soms vraagt een klus om een specialist. Geef dit aan bij Klus2Fix en de kans is zeer groot dat we ook dan de juiste vakman of -vrouw ‘in huis’ hebben. U belt of mailt de centrale servicedesk van Klus2Fix. Wij luisteren goed naar uw vraag en koppelen dit aan de juiste persoon voor de gewenste uitvoering van uw opdracht.

 • Kluskracht als het nodig is

  Klus2Fix werkt kostenbesparend en maakt uw organisatie flexibel. U zet ons in op de momenten dat het nodig is. Voor het reinigen van gevels en ramen, sanitair en wagenpark. Of voor regelmatig onderhoud aan tuin, straatwerk, deuren en nog veel meer. Klus2Fix komt op afroep of op basis van een jaarlijks maatwerkplan. Aan u de keuze.

Voordelen inzet van Klus2Fix

 1. Landelijke dekking, dus overal snel paraat
 2. Van alle markten thuis
 3. Eén aanspreekpunt, één leverancier, één factuur
 4. Efficiënt en veilig door opleiding en ervaring
 5. Kostenbesparend en rustgevend 

"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

Freek de Ruijter
Budgethouder Diensten - Dimence

Dimence

Asito is werkzaam in de volgende sectoren

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm