Asito gaat sprookjesachtige samenwerking aan met The Walt Disney Company Benelux

Asito heeft zich per 1 december voor onbepaalde tijd verzekerd van de schoonmaakdiensten van het hoofdkantoor van The Walt Disney Company Benelux in Amsterdam Zuid-Oost.

Onder The Walt Disney Company Benelux vallen ook Fox Network Sport, National Geographic, WILD en 24 Kitchen. The Walt Disney Company Benelux was al eerder klant van Asito. Omdat Walt Disney verhuist naar hetzelfde pand als Fox Networks & National Geographic - en zij de facilitaire zaken regelen - werd Walt Disney genoodzaakt het schoonmaakcontract met Asito op te zeggen. Zonde, vond salesconsultant Daphne Gerritse: “Samen met vestigingsmanager Mandy Scheltens heb ik contact opgenomen met The Walt Disney Company om te kijken naar de mogelijkheden. The Walt Disney Company is erg tevreden over onze dienstverlening en ook met Fox Networks & National Geographic hadden we direct een klik.” Voor Asito, Walt Disney en National Geographic zijn aandacht voor mens en milieu belangrijke aspecten. “Mede hierdoor bieden wij een beter passende dienstverlening dan de huidige partij”, legt Daphne uit. 

Bijzonder gebouw
Het gebouw bestaat uit verschillende etages en kenmerkt zich niet meer alleen door de beeldschone natuurfoto’s. “Je kunt goed het verschil zien tussen National Geographic en Walt Disney”, gaat Daphne verder. National Geographic heeft prachtige natuurafbeeldingen aan de wand hangen. Bij Walt Disney hangen posters van de prinsessen, staan de bureaus vol met Disney figuren en vind je standbeelden van Dombo, Winnie de Pooh en Toy Story. Daphne: “Dat is erg grappig om te zien. Iedereen vindt dit leuk en wil een foto maken, want je gaat toch weer een beetje terug naar je kindertijd.”

 Naast de reguliere schoonmaak neemt Asito ook de glasbewassing voor haar rekening.

The%20walt%20disney%20company
The Walt Disney Company

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito