Asito genomineerd voor Internal Branding Company of the Year

Asito staat op de shortlist van de verkiezing van Internal Branding Company of the Year, onderdeel van de Dutch Marketing Awards. In deze categorie zijn de nominaties toegekend aan organisaties die aantoonbaar effect hebben geboekt met internal branding, zowel binnen hun eigen organisatie als in de markt.

Sander Haas, communicatiemanager Asito: ‘Het is een hele eer om genomineerd te zijn voor deze prijs. Het is een waardering voor de inspanning van iedereen binnen Asito om ons merk de lading te geven die we willen. Vanuit onze nieuwe visie ‘Asito verbindt’ willen we meer zijn dan alleen het beste schoonmaakbedrijf; we willen een positieve impact maken op onze omgeving. We zijn trots om in een adem genoemd te worden met merken als Coolblue, Triodos, Jumbo en Tony’s Chocolonely.’

Meer weten?
Sander Haas, communicatiemanager Asito
Tel: 0611079972
Mail: s.haas@asito.nl

16 0504 nieuwsberichten  internal branding
Internal Branding Company of the Year Award

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito