Asito is 65 jaar!

Asito bestaat 65 jaar. Wat een mensenleven geleden begon op een zolderkamertje in Almelo is uitgegroeid tot een landelijke schoonmaakorganisatie met 10.000 medewerkers. Uit Asito is ook ADG dienstengroep ontstaan, een groep bedrijven die werk bieden aan meer dan 50.000 mensen en daarmee de 7e particuliere werkgever van Nederland is. En dat alles is nog steeds het familiebedrijf van de dochter van de oprichter. Deze mijlpaal moet gevierd worden. En dat doen we dan ook.

Tompoucefeestje
Op de verjaardag van Asito, 2 januari, zijn alle mensen die jarig zijn in de eerste week van januari uitgenodigd voor een tompoucefeestje in het Heracles Stadion.

Tompouces voor iedereen
Alle Asitocollega's krijgen een voucher thuis goed voor vier tompouces. Zo worden er overal in het land kleine tompoucefeestjes gecreëerd. 


RTV Oost
RTV Oost heeft een mooie reportage gemaakt over het 65-jarige bestaan van Asito. 

16%201221%20jarig
Asito is jarig!

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito