Directiewijzigingen Asito

Met ingang van 1 november 2019 legt Charles Vinke zijn functie als algemeen directeur van Asito neer. Zijn taken zullen worden overgenomen door de overige directieleden.

Per 1 september aanstaande verlaat ook Hans van Leeuwen, directeur HR bij Asito, de organisatie. Hij wordt per dezelfde datum opgevolgd door Anton Witte, momenteel directeur HR bij Heyday.

Gerard de Kruijk treedt op 1 september aanstaande als operationeel directeur toe tot de Asito directie om de aandacht en focus op de (schoonmaak)dienstverlening te vergroten. De Kruijk (54) is momenteel plantmanager van Bavaria in Lieshout. Daarvoor bekleedde hij vergelijkbare posities bij onder andere Pepsico International en Bolletje Almelo.

ADG dienstengroep en Asito danken Vinke en Van Leeuwen voor hun inzet en loyaliteit in de afgelopen jaren en wensen hen veel succes en geluk in hun toekomstige loopbaan.

Hans Kroeze, algemeen directeur ADG dienstengroep: “De afgelopen jaren heeft Asito zich ontwikkeld tot een professioneel en innovatief schoonmaakbedrijf. Zo heeft de organisatie zich van een vaste toppositie verzekerd in de schoonmaakbranche en is het landelijk koploper op het gebied van inclusiviteit.

Vanwege een verschil van inzicht met betrekking tot de aard en het tempo waarin de strategie en de besturing vorm krijgen nemen Vinke, Van Leeuwen en Asito, in goede onderlinge verstandhouding, afscheid van elkaar.”

Nieuwsbericht directiewijziging asito
Nieuwsbericht Directiewijziging Asito

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito