Hassan el Hachimi is Asito’s Schoonmaakkracht van het Jaar!

Hassan el Hachimi heeft de finale van Asito Schoonmaakkracht van het Jaar verkiezing gewonnen. Hassan: “Ik ben echt verrast en erg blij! In de finale stond ik met allemaal winnaars. We zijn allemaal winnaars.” Hassan mag zich nu een jaar lang Schoonmaakkracht van het Jaar noemen! Uit ruim 10.000 schoonmaakkrachten heeft de jury voor Hassan gekozen omdat: “Hassan is een echte vertegenwoordiger van alle kernwaarden van Asito, zoals vakmanschap, meerWaarde en leiderschap. Wat ik heel mooi vind aan Hassan is dat Hassen niet zomaar doet, maar alles wat hij doet denkt hij over na. Dat tekent de vakman en de vloerenspecialist Hassan,” aldus Joost Brinkhuis, voorzitter Jury.

In de finale stond Hassan samen met Miny Vos, Asiye Danismaz, Linda van Arkel en Mina Boutakdiht. Tijdens de Schoonmaakkracht van het Jaar verkiezing gaat Asito op zoek naar de A-factor (de Asito-factor) onder de schoonmaakkrachten.

Hassan

Hassan werkt als vloerenspecialist voor Universiteit Utrecht. Tijdens de halve finale had Hassan slechts één vraag fout op zijn theorietoets, waar hij later alsnog het goede antwoord uit zichzelf wist te geven. Joost: “Hassan is een echte vakman en vloerenspecialist en blij dat hij 's maandags weer aan de slag kan. Hassan ziet vloeren die iedereen al heeft opgegeven als een echte uitdaging, alléén hij krijgt ze altijd weer helemaal goed!”

Nominaties

Klanten en objectleiders konden hun schoonmaaktoppers nomineren voor de halve finale. Dit leverde ruim 200 nominaties op. Achttien genomineerden streden in de halve finale voor een plekje in de finale.

De crème-de-la-crème van de schoonmaakwereld heeft vandaag in Almelo gestreden om de Asitoschaal. De finalisten moesten zich door middel van drie rondes onderscheiden: de kernwaardenronde, fotoronde en de als-ik-de-baas-zou-zijn ronde. Elke finalist representeert één van de kernwaardes van Asito, Hassan representeert vakmanschap.

Dag van de Schoonmaker

Het is niet toevallig dat de finale van Schoonmaakkracht van het Jaar verkiezing op donderdag 15 juni valt. Het is namelijk ook de dag van de Schoonmaker! Vorig jaar werden meer dan 50.000 schoonmakers van ongeveer zestig schoonmaakbedrijven in het zonnetje gezet. Ook Asito wil dit jaar de ‘Dag van de Schoonmaker’ vieren. Asito is namelijk trots op alle schoonmaakkrachten!

Vandaag zijn objectleiders en indirect personeel van Asito door het land getrokken om Schoonmaakkrachten persoonlijk een presentje te geven. 

17%200615%20hassan%20wint%20finale
Hassan schoonmaakkracht van het Jaar

Recente nieuwsberichten

 • Medewerkers Asito op pad voor seizoenkaartcampagne Heracles

  10 mei 2021

  Maandag 3 mei 2021 was een belangrijke dag voor Heracles Almelo. Niet alleen omdat de club haar 118e verjaardag vierde, maar vooral...


 • Topsport in de zorg

  6 mei 2021

  Een jaar COVID-19 Afgelopen jaar bleken schoonmaak en een goede hygiëne belangrijker dan ooit. Voor medewerkers in de zorgsector voelde...


 • Taalambassadeurs in Almelo

  30 maart 2021

  Bij Asito werken mensen met verschillende achtergronden, culturen, ideeën, overtuigingen en kwaliteiten. Wij geloven dat diversiteit en...

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito