Hassan el Hachimi naar landelijke verkiezing Schoonmaker van het Jaar!

Hassan el Hachimi is één van de vijf schoonmaakkrachten in de finale van Schoonmaker van het Jaar. Hassan werkt als vloerenspecialist bij Asito voor Universiteit Utrecht. Joost Brinkhuis, Manager Kwaliteit & personeelsontwikkeling Asito: “Volledig terecht dat Hassan in de finale staat. Hassan laat keer op keer zien dat hij een echte vakman is. Vloeren die door iedereen al zijn opgegeven ziet hij als een echte uitdaging, en alleen Hassan krijgt ze altijd weer helemaal goed!”

Vijf Nederlandse schoonmaakkrachten en vijf Belgische zijn door naar de finale. Ieder land krijgt één winnaar. De jury kijkt naar een aantal criteria, waaronder inzet, motivatie, opleidingen, vaardigheden en gastvrijheid. Hassan: “Ik ben erg blij! En een beetje opgelucht.

Asito’s Schoonmaakkracht van het Jaar 2017

Hassan won ook Asito’s verkiezing Schoonmaakkracht van het Jaar 2017. Hier toonde hij enorme vakkennis, tijdens een theorietoets had hij veruit de hoogste score. Naast Asito, lopen ook zijn collega’s en de werknemers bij de Universiteit Utrecht met Hassan weg. Daan Alrich, Facilitymanager Universiteit Utrecht: “We hadden in het Koningsbergergebouw een enorme uitdaging. De nieuwe vloer was niet schoon te krijgen. Hassan heeft twee maanden lang de vloer geschrobd. Pas toen hij tevreden was structureel een oplossing bedacht door de vloer te impregneren. Twee weekenden lang bracht hij laag op laag aan, net zolang het naar zijn zin was. Nu hebben we een schitterende vloer waar we feestjes op kunnen geven.

Asito is trots op Hassan en heeft goede hoop dat Hassan deze finale gaat winnen!

Hassan vertelt zijn verhaal in Verantwoord.

17%201031%20hassan%20schoonmaker%20van%20het%20jaar%20verkiezing%20door
Hassan door naar landelijke finale schoonmaker van het jaar!

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito