Hoe breng jij mensen samen? Stuur je idee in en maak kans op €1.000!

‘Samen maken we de wereld mooier’. Een uitspraak die binnen Asito zeker geldt. Maar op welke manier doe jij dat? Betrek jij bijvoorbeeld mensen op vernieuwende wijze met een afstand tot de arbeidsmarkt weer bij het arbeidsproces? Of breng jij vluchtelingen uit jouw buurt in contact met Nederlanders? Misschien heb je een idee hoe je dit zou willen doen. Dan zijn wij op zoek naar jou en je idee. 

Op Duurzame Dinsdag, de eerste dinsdag in september, reikt Asito namelijk de Sociale-innovatieprijs uit aan een onderneming, start-up, initiatief of simpelweg een persoon met een briljant idee, die op vernieuwende wijze mensen met elkaar in contact brengt. Dien jouw idee voor 1 juni in en maak kans op de Asito Sociale-innovatieprijs’ van € 1.000,- en een exclusief netwerkontbijt met Tweede Kamerleden. Daarnaast krijg je ook hulp van Asito om je idee verder te ontwikkelen. 

Voor Asito is duurzaamheid een goede balans tussen de drie P’s van People, Planet en Profit. Aandacht voor het sociale aspect is daarin essentieel. Daarom hielpen wij de afgelopen jaren meer dan 1.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan en daarmee een goede positie in de maatschappij. Iedereen heeft namelijk recht op een eerlijke kans in de samenleving.

Eerdere winnaars

Vorig jaar won Correctbook de Asito Sociale-innovatieprijs, die er met hun herbruikbare notitieboeken voor zorgen dat wereldwijde analfabetisme wordt teruggedrongen. Eerder ging ook Happy Tosti met de prijs aan de haal door voor iedereen met een arbeidsbeperking een leuke werkplek te creëren. 

Denk jij nou: ‘Hé, ik doe ook iets goeds voor de maatschappij en een beetje hulp zou niet verkeerd zijn.’ Stuur dan hier je idee in en wie weet overhandigen wij jou een cheque ter waarde van € 1.000,- om jouw idee verder uit te werken. Good luck!

Asito sociale innovatieprijs duurzame dinsdag
Asito Sociale Innovatieprijs Duurzame Dinsdag

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito