'Kuchschermen' de nieuwe standaard?

We zijn met zijn allen op zoek naar “het nieuwe normaal”. Plexiglas schermen, ook wel ‘kuchschermen’ genoemd, spelen hierbij een belangrijke rol. Danny Ghoos, Projectleider bij Klus2Fix, onderdeel van Asito, schetst een beeld van de mogelijkheden.  

“We werken voor zeer uiteenlopende branches, met zeer diverse eisen en mogelijkheden”, aldus Ghoos. “In veel branches draait het om menselijk contact. Denk aan kantoren, winkels, apotheken, afhaalrestaurants, et cetera. In deze sectoren is het enorm moeilijk om 1,5 meter afstand te houden. Dit vraagt de nodige creativiteit.” 

Bescherming zonder menselijk contact te verliezen

Klus2Fix heeft de afgelopen weken niet stil gezeten en heeft samen met hun leveranciers gebrainstormd om oplossingen te vinden om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen op dit vlak. Om de nodige bescherming te bieden en tegelijkertijd het contact zo kwalitatief mogelijk te houden is het plaatsen van plexiglas schermen de ideale oplossing.

Schermen voor diverse branches en toepassingen

“We hebben verschillende opties en toepassingen met plexiglas schermen gecreëerd. Bijvoorbeeld schermen die in een houten profiel steunen en eenvoudig aan bureaus zijn te monteren, of hangende schermen die makkelijk aan een plafond zijn te bevestigen. En om het werken in bijvoorbeeld een magazijn mogelijk te maken bieden we ook staande schermen in een aluminium profiel. Zelfs in auto’s waarin rijder en bijrijder plaatsnemen kunnen speciale schermen geplaatst worden. En uiteraard is maatwerk ook mogelijk.”

Bent u geïnteresseerd?

“Zoals gezegd draait het vooral om creativiteit. Elke branche is anders. We denken daarom graag met onze klanten mee en kunnen hun organisatie volledig ontzorgen op dit vlak”. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de Servicedesk van Klus2Fix: tel: 0800-5587234, email: info@klus2fix.nl of download de folder hier

20%200519%20klantmailing%206%20 %20plexiglas%20 %20header
Kuchschermen de nieuwe standaard?

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito