Maakt u gebruik van de succesformule?

Donderdag 13 oktober is het zover: dan viert Nederland de zesde editie van het Nationaal Integratiediner. Voor meer begrip en verbinding leren mensen elkaar beter kennen door samen voor elkaar te koken en heerlijke wereldgerechten te eten, jong of oud, medewerker of leidinggevende, buurtgenoot of sportgenoot, mensen die van elkaar verschillen. Dit zijn de elementen van de succesformule van het Nationaal Integratiediner! 

Naar verwachting gaan 25.000 mensen met elkaar aan tafel verspreid over meer dan 250 locaties. Samen willen we de boodschap van diversiteit nog krachtiger maken. Doet u ook al mee? Iedereen mag een Integratiediner organiseren. Vergeet niet uw ontbijt, lunch of diner gratis aan te melden via onze website. Na aanmelding kunt u gratis placemats bestellen voor al uw gasten en uiteraard vermelden wij uw Integratiediner op onze locatiekaart. 

Bekijk de film


Heeft u niet eerder deelgenomen maar wilt u graag voor het eerst een Nationaal Integratiediner organiseren samen met Asito. Vraag uw Asito-contactpersoon ernaar en kijk voor meer informatie op onze website.

Graag tot ziens op 13 oktober tijdens het Nationaal Integratiediner!

Amsterdam%20 %20vumc%20en%20asito%20 %20door%20jacinda%20bakker%20 %20 25
Nationaal Integratiediner

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito