Medewerker Asito krijgt onderscheiding

Asito is ontzettend trots op collega Nel Pille-Goedendorp. Vorige maand werd ze namelijk in het gemeentehuis van Hellevoetsluis benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau als erkenning voor haar vrijwilligerswerk. Vestigingsmanager John Bastiaansen: “Het verbinden van mensen en het zorgen voor mensen: dat is Nel. Ze is sociaal, betrokken en besteedt echt aandacht aan al haar medewerkers.”

Nel begon haar carrière bij Asito als schoonmaakkracht en heeft zich opgeklommen tot objectleidster. John: “Ze is attent, vergeet geen verjaardagen en kent ook de partners en kinderen van haar medewerkers.” 


Vrijwilligerswerk
In 1998 startte ze met haar vrijwilligersactiviteiten. Inmiddels is ze de drijvende kracht achter evenementen zoals de lampionnenoptocht en Sinterklaasintocht in Hellevoetsluis. Daarnaast is Nel vrijwilliger bij verschillende verpleeghuizen. Hier bezoekt ze de bewoners, doet boodschappen en helpt bij bar- en keukenactiviteiten. 

Verrassing
Nel dacht dat ze een vergadering had met de burgemeester over de lampionnenoptocht en was totaal verrast toen ze het gemeentehuis binnenstapte. Een onverwachte, maar bijzondere verrassing! We hopen dat ze nog steeds nageniet van een bijzondere ervaring en feliciteren haar met dit welverdiende lintje! 

18%200515%20nel%20lintje
Nel Pille-Goedendorp krijgt onderscheiding

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito