Succesvolle start samenwerking Keukenhof en Asito

Het eerste seizoen waarin Keukenhof en Asito samenwerken zit er alweer bijna op. Het schoonmaakteam begon al in januari met de voorbereidingen om het park gereed te maken voor de opening van 22 maart. Inmiddels heeft het park al veel bezoekers mogen ontvangen. In 2017 bezochten 1,4 miljoen mensen Keukenhof. Voor Asito is de samenwerking met Keukenhof een belangrijke mijlpaal. Ruben Kleijer, Corporate Salesmanager bij Asito: “In Keukenhof gebeurt iets bijzonders; een enorm aantal bezoekers uit 100 landen komt jaarlijks naar het lentepark. Een unieke en onvergetelijke belevenis waar een schoon park in belangrijke mate aan bijdraagt.”

Teamprestatie van formaat

Eerder dit jaar gunde Keukenhof de opdracht tot het uitvoeren van schoonmaakwerk aan Asito. Met name de betrokkenheid die Asito uitstraalt, is belangrijk voor Keukenhof. Ruben: “Als je snapt wat er allemaal in zo’n park gaande is, dan begrijp je ook waarom flexibiliteit en elkaar helpen zo belangrijk zijn. Er wordt hier door iedereen een teamprestatie van formaat neergezet.”

18%200515%20keukenhof
Keukenhof

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito