Tiende Nationaal Integratiediner gaat niet door

Het Nationaal Integratiediner: een feestelijke dag die we dit jaar voor de tiende keer zouden vieren en waar we erg naar uitkeken. In verband met de coronacrisis heeft de organisatie van het Nationaal Integratiediner helaas moeten besluiten dat het NID dit jaar niet door kan gaan.

Op 6 oktober 2020 zou de tiende editie van het Nationaal Integratiediner gevierd worden. Een geslaagde bijeenkomst om samen met onze klanten en medewerkers te koken en eten vraagt voorbereiding. Die goede voorbereiding kunnen we nu met de RIVM-richtlijnen niet treffen. Ook weten we niet hoe de situatie rondom het coronavirus er in oktober voor staat.

Asito en de organisatie van het NID vinden het natuurlijk erg jammer dat het NID dit jaar niet door kan gaan, maar we gaan er alles aan doen om met de tiende editie in 2021 nog meer verbinding te creëren. Samen met onze partners, ambassadeurs, medewerkers en klanten! Heeft u vragen over het Nationaal Integratiediner, mail dan naar info@nationaalintegratiediner.nl.

Tiende nid gaat niet door
Tiende NID gaat niet door

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito