Vgz

“Asito beweegt mee met onze regieorganisatie en de doorontwikkeling naar een prestatiecontract. De schoonmakers zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor hun werk.”

Sarena Denie-Schellings
Locatiemanager
VGZ

Droomparken

“Asito is toegankelijk, flexibel en meedenkend, waardoor wij gezamenlijk de kwaliteit en de klanttevredenheid kunnen verbeteren. Een belangrijke schakel in ons hele proces van gastgericht bezig zijn.”

Richard Wijers
Parkmanager
DroomParken

Fujifilm

"Meer dan 30 jaar komt Asito op de productiesite van Fujifilm. Een dergelijke relatie houdt in dat er wederzijds begrip en feeling moet zijn voor werkzaamheden. Wij beschouwen het een partnerschap."

Jos van Dommelen
Facilitair Manager
FujiFilm

Heracles almelo

“Asito is onze trotse hoofdsponsor en een betrouwbare partner, met wie de geschiedenis tientallen jaren terug gaat. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van werken en over de onderlinge contacten.”

Nico-Jan Hoogma
Algemeen Directeur
Heracles

Ihh%20international%20hotel

"Schoonmaak is meer dan een programma op papier. Asito is flexibel en denkt mee. Zo wordt snel actie genomen en geschakeld, ook in onverwachte situaties, zodat een goede kwaliteit altijd gewaarborgd blijft."

Bianca Haverkate
Resident Manager
ITC International Hotel BV

Anwb logo groot

“Voor ANWB is het belangrijk dat wij ontzorgd worden. Eén contactpersoon voor het geheel maakt dat wij alleen hoeven te signaleren, Asito regelt de rest, tot tevredenheid.”

Cock Bruijstens
Manager Facility Services
ANWB

Ut logo 2400 black nl

“Het sociale gezicht en de ondernemendheid van Asito gaan hand in hand met die van de UT. We zijn erg blij met de inzet van de schoonmaakkrachten van Asito.”

Universiteit Twente
-
Universiteit Twente

Dimencegroep logo

"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

Freek de Ruijter
Budgethouder Diensten
Dimence

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm