bekijk

's Ochtends werken,
's middags chillen

Kom werken bij ons als schoonmaker.
Je wilt extra geld verdienen. Maar ook leuke dingen doen tijdens je vakantie. Bij ons werken is dé manier om extra geld te verdienen deze zomer. Waarom? Onze tijden zijn flexibel. En verdient goed. Je maakt 's ochtends een bed op in een vakantiepark. 's Middags lig je te bakken in de zon. Lekker geld verdienen en toch genieten. Jij bepaalt wanneer en hoeveel je werkt. Jij kiest wat werkt voor jou!

Kom werken bij ons als schoonmaker.
Je wilt extra geld verdienen. Maar ook leuke dingen doen tijdens je vakantie. Bij ons werken is dé manier om extra geld te verdienen deze zomer.

Solliciteer binnen één minuut!

Check of vakantiewerk bij Asito werkt voor jou

🤑

hoger salaris dan het minimum jeugdloon

💰

50% weekendtoeslag

🕧

genoeg tijd om te chillen

🗽

werk op unieke locaties

📍

altijd werk bij jou in de buurt

💼

werkervaring waar je je hele leven iets aan hebt

🤝

samen met je vrienden of leeftijdsgenoten werken

🏖️

kans dat je kan blijven werken na je vakantie

Wat ga ik verdienen?

Vakantiewerk bij Asito betekent een lekker salaris. Je verdient namelijk meer dan het minimum jeugdloon. Eerst lekker cashen, daarna spenden. Hoppa!

Ervaringen van anderen

Om er helemaal zeker van te zijn dat jij op je plek zit, vertellen onze collega’s je graag hoe het is om bij ons te werken. Zo weet jij precies wat je te wachten staat.

Fleur doet vakantiewerk bij Asito

"Ik verdien meer dan mijn vriendinnen."

Fleur
& Asito
Yasmine

"Solliciteren is easy. Binnen no time was ik aan het werk."

Yasmine
& Asito
Joshua doet vakantiewerk bij Asito

"Chill dat ik in de ochtend kan werken."

Joshua
& Asito

Waarom Asito?

schoonmaken like a boss

Schoonmaken saai? No way! Waar wij zijn, wordt het schoon. We werken elke dag aan een betere leefomgeving. De ene dag wis je stof, de andere dag mop je de vloer. Of je maakt meubels en sanitair schoon. We geven je de beste schoonmaaktips!

teamwork makes the dream work

Bij Asito speelt teamwork een belangrijke rol. We werken hard, maar plezier staat bij ons voorop. De kans is groot dat je met leeftijdsgenoten komt te werken. Of je gaat samen met een vriend aan het werk. Zo voelt iedere dag als een gezellige tijd met vrienden en collega’s.

genoeg tijd om te chillen

Ochtend, middag of avond werken? Wij hebben altijd passende werktijden. En zijn flexibel. Genoeg tijd om te chillen dus. ’s Ochtends maak je een bed op, ’s middags gooi je je handdoek uit op het strand. Genoeg tijd over om vakantie te vieren.

werken op unieke locaties

Iedere werklocatie bij Asito heeft iets unieks. Zo krijg je de kans op toffe locaties te werken waar bijna niemand mag komen. Zwembad schrobben op een vakantiepark, vliegtuigen spotten achter de douane of een operatiekamer schoonmaken in een ziekenhuis. Geen één dag is hetzelfde!

blijven werken na je vakantie

Bevalt het goed van beide kanten? Dikke kans dat je kan blijven werken na je vakantie. We zijn namelijk altijd op zoek naar collega’s. Lekker verdienen met een goedbetaalde bijbaan. Wat wil je nog meer?

geef ons maar ongelijk

Bij Asito omarmen we dat niemand gelijk is en daarom iedereen ertoe doet. Het zijn de verschillen die ons werkplezier geven, werkdagen leuker maken en allerlei perspectieven van de wereld laten zien. Iedereen heeft bij ons dezelfde kansen en krijgt waar het recht op heeft.

Solliciteren? Zo gefixt!

sollicitatie-procedure

Solliciteren is super simpel. Vul het online sollicitatieformulier in. Je wordt gebeld om telefonisch kennis te maken. En om jouw voorkeuren in uren en tijden af te stemmen. Voor je het weet ben je aan het werk!

1. online solliciteren

2. telefonisch kennismaken

3. eerste werkdag