Terug naar overzicht

Partnership

1 minuut leestijd

Asitoklant tipt bovenbuurman voor Tisser

Jan Eppink, Algemeen Directeur bij Say Yeah Motion Media is al jaren trouwe klant bij Asito. In de bovenverdieping van zijn pand in Enschede trokken onlangs nieuwe huurders, die nog op zoek waren naar een goede schoonmaker. Jan tipte ze Tisser en sindsdien wordt er door Tisser schoongemaakt.

Say%20yeah%20tipt%20tisser

Links Jan Eppink (Say Yeah Motion Media), rechts Ivo Krake (Tisser).

Jan: “Ik hoorde van Tisser en dacht, misschien is dit een uitgelezen kans voor zowel Tisser als voor onze nieuwe bovenburen Innovalor.” Asito schoonmaakkracht Adriana Leite da Silva, die al jaren in dienst is bij Asito en schoonmaakt bij Say Yeah Motion Media, kon wel wat extra uurtjes gebruiken. “Ik had contact gehad met Tisser en toevallig kwam deze opdracht voorbij. Sindsdien maak ik ook de bovenverdieping, het kantoor van Innovalor schoon. Ik vind het heel leuk om te doen, want ik ken het pand goed. En het is net weer even anders werken met de Tisser schoonmaakmiddelen. Ik vind de schoonmaakdoekjes erg fijn om mee te werken. Het werkt snel en alles wordt heel goed schoon”, aldus Adriana.

Ontwikkeling 

“Zelf ben ik ook wel nieuwsgierig hoe Tisser zich ontwikkelt", aldus Jan. Priscilla Harder, Service Manager bij Tisser: “Doordat Adriana bij zowel Tisser als Asito schoonmaakt, kunnen we van en met elkaar leren.” Jan werd namens Tisser bedankt voor het meedenken en het tippen van Tisser.