Asito Transport Terminal Services B.V.

Cateringweg 13
1118 AM Schiphol
Bekijk in Google Maps

Telefoon: 020 405 77 55
Transportterminalcleaning@asito.nl

Asito; het schoonmaakbedrijf op Schiphol.

Bij Asito bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een schoonmaakbedrijf op Schiphol. Veiligheid, service en beleving zijn essentieel als het over reizen gaat. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Aspecten waarvoor de gastvrije en goed opgeleide schoonmaakkrachten van schoonmaakbedrijf Asito zich graag 100% inzetten. 

We realiseren ons heel goed dat de tevredenheid van uw klant van veel meer factoren afhangt dan van een schoon interieur of keurige vertrekhal. Daarom helpen we ook graag als uw klant op zoek is naar reizigersinformatie of gewoon het dichtstbijzijnde toilet. 

Het werk van een schoonmaakbedrijf op Schiphol vraagt om bijzonderheden en vakmanschap. Asito heeft een visie op schoonmaak voor diverse situaties. Zo kunnen we altijd inspelen op de wens van de klant. Daarbij vinden we communicatie erg belangrijk. Wij zorgen voor korte communicatielijnen en u heeft altijd een vast contactpersoon. Zo kan ons schoonmaakbedrijf op Schiphol altijd flexibel aan uw wensen voldoen.

De schoonmaakkrachten van ons schoonmaakbedrijf op Schiphol maken slim gebruik van innovatie materialen en machines. Wij spreken een kwaliteitsniveau met u af waarbij de reizigersbeleving centraal staat. Bij Asito werken mensen met verschillende culturele achtergrond en meer dan 100 nationaliteiten. Maar allemaal zijn ze gemotiveerd en goed opgeleid voor hun uitdagende taak.

Terug naar alle vestigingen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm