Dagschoonmaak

Waarom ’s avonds de schoonmaakkrachten laten komen? Bang dat wij u storen tijdens uw werk? Welnee, want de mensen van Asito denken met u mee. U ziet ons wel maar hoort ons nauwelijks. En gaat er een kop koffie over de vloerbedekking, dan zijn we direct paraat om u te helpen.


Wij stemmen ons werk af op uw dagschema

Overdag is het, in goed overleg, fijn en prima samenwerken. Persoonlijk contact maakt ook dat we individuele wensen beter aanvoelen. Uit ervaring weten we dat de waardering stijgt als mensen zien wat en hoe iets schoongemaakt is. En komen er plotseling gasten of moet eens iets extra opgeruimd worden, dan staan wij paraat om u te helpen.

"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

Dimence

Vragen over dagschoonmaak

De schoonmaakkrachten van Asito zijn representatief en gastvrij. We werken met verantwoorde en ergonomische materialen voor het beste resultaat. Meer weten over dagschoonmaak van Asito? Mail of bel 0546 48 49 50 ons gerust. We maken graag tijd voor u vrij.

De positieve invloed van dagschoonmaak

Wist u dat het zien van schoonmaken aanstekelijk werkt? Als wij de ruimtes weer schoon en netjes hebben gemaakt, proberen medewerkers dit langer zo te houden. Nemen zelf de kopjes mee naar de keuken en schuiven de stoelen aan na een vergadering. Eenvoudige klusjes maar tijdbesparend, constructief en motiverend voor een fijne samenwerking.

Dagschoonmaak is voordeliger dan u denkt

  • Een stoflaagje en vlekken zijn bij daglicht beter zichtbaar 
  • Bij calamiteiten zijn wij direct paraat 
  • De ‘schoonbeleving’ stijgt bij het zien van ons werk 
  • Door gelijke werktijden is communicatie op alle niveaus gemakkelijker 
  • U bespaart op energie en beveiliging door kortere openstelling

Wederzijds respect

Dagschoonmaak roept wederzijds respect op. Wij zien hoe de gebruiker de ruimte nodig heeft om goed te presteren. De gebruiker ziet wat wij ervoor doen om de ruimte weer schoon, fris en opgeruimd te maken. Zo voelen we ons samen meer betrokken en verantwoordelijk voor het gewenste resultaat.

Geruisloos en bijna onzichtbaar

Dat Asito niemand tot last wil zijn, spreekt voor zich. Onze medewerkers zijn goed opgeleid voor het schoonmaakvak, gastvrij en trots op wat ze voor u mogen doen. Ook onze hoogwaardige stofzuigers zijn uitzonderlijk stil. In overleg met u als opdrachtgever plannen wij de momenten op de dag waarop ons werk het best past.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm