Gastvrijheid

Gastvrijheid is meer dan ontvangst in een schone en opgeruimde omgeving. Gastvrijheid is ook een vriendelijk welkom en een oprechte glimlach. Het spontaan en concreet helpen van gasten die op zoek zijn naar iemand. Een medewerker van Asito begrijpt dit en brengt gastvrijheid graag in de praktijk. 


Ervaar de gastvrijheid

Mensen van Asito laten ook uw klanten het gevoel van gastvrijheid en proactieve dienstverlening ervaren. Mail of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij. 

“Asito is onze trotse hoofdsponsor en een betrouwbare partner, met wie de geschiedenis tientallen jaren terug gaat. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van werken en over de onderlinge contacten.”

"Schoonmaak is meer dan een programma op papier. Asito is flexibel en denkt mee. Zo wordt snel actie genomen en geschakeld, ook in onverwachte situaties, zodat een goede kwaliteit altijd gewaarborgd blijft."

Heracles
ITC International Hotel BV

Meer dan een training klantvriendelijkheid

Hoe het komt dat medewerkers van Asito zo gastvrij en servicegericht zijn? Naast expertise in het schoonmaakvak vinden wij persoonlijke ontwikkeling en groei essentieel. Dat gaat veel verder dan het volgen van een hospitality-training. Dat merkt u als we bij u op locatie het geleerde in praktijk brengen. Bij Asito is het delen van ervaring rond gastvrij handelen een terugkerend onderwerp van gesprek. Pas als u tevreden over ons bent, gaan ook wij met een gerust gevoel naar huis. Wat betekent gastvrijheid in de praktijk:

 • Een positieve uitstraling en prima eerste indruk
  • Mensen in keurige, herkenbare kleding
  • Een nette en schone omgeving 
 • Een vriendelijke begroeting
 • Een hulpvaardige houding 
  • We wijzen uw klant de weg 
  • We denken graag met u mee
 • Proactieve inzet 

Gastvrijheid – hospitality - zit ons in de genen

Schoonmaakkrachten van Asito geven bezoekers het gevoel van een gastvrij welkom in uw organisatie. Ze zijn klant- en servicegericht voor zowel uw eigen medewerkers als voor uw gasten. Asito helpt u graag bij het waarmaken van uw servicegerichte bedrijfsstrategie. 

Eenheid in diversiteit

Als echt familiebedrijf vinden wij het zelf ook fijn om mensen gastvrij en hartelijk te ontvangen. Zo gaan we om met elkaar en zo gaan we ook graag om met u en uw klanten. Schoonmaakkrachten van Asito vertegenwoordigen vele, prachtige culturen en nationaliteiten. De basishouding is gelijk. Want allemaal realiseren we ons hoe positief de invloed is van een gastvrije en open houding. Allemaal merken we dat een vriendelijk gebaar aanstekelijk werkt. Allemaal denken en werken we graag mee aan een frisse, opgeruimde en fijne omgeving waar iedereen zich op z’n gemak voelt. 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm