Het nieuwe werken

Werken wanneer het u uitkomt, in wisselende ruimtes en met verschillende collega’s. Het doel, om in minder uren meer opbrengst te realiseren, staat daarbij centraal. Het nieuwe werken past uitstekend in het plaatje van Asito. We zijn flexibel inzetbaar, werken met aandacht en denken met u mee.


Het nieuwe werken past ook bij Asito

Flexibel werken op verschillende werkplekken is voor ons de normaalste zaak van de wereld. En ja, dit zorgt soms voor extra druk en dus vervuiling van sommige werkplekken terwijl andere ruimtes veel minder in gebruik zijn. Als professionele schoonmaakkrachten spelen we hier natuurlijk op in. We zijn gastvrij, alert en flexibel inzetbaar, daar waar wenselijk en nodig.

“Asito is toegankelijk, flexibel en meedenkend, waardoor wij gezamenlijk de kwaliteit en de klanttevredenheid kunnen verbeteren. Een belangrijke schakel in ons hele proces van gastgericht bezig zijn.”

“Asito is onze trotse hoofdsponsor en een betrouwbare partner, met wie de geschiedenis tientallen jaren terug gaat. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van werken en over de onderlinge contacten.”

DroomParken
Heracles

Ervaring delen over het nieuwe werken

Asito is partner van vele organisaties die de principes hanteren van het nieuwe werken. Ervaring delen of informatie halen? Mail of bel 0546 48 49 50 ons gerust. We maken graag tijd voor u vrij.

Wat betekent het nieuwe werken voor Asito

Het nieuwe werken vraagt om andere inzet van mensen en gebruik van ruimtes. Asito beweegt hier flexibel in mee. We maken resultaatgericht schoon door af te stemmen op de gebruiksintensiteit. Daar waar weinig gebruikers komen, ziet u de mensen van Asito ook minder. Juist de plekken die veel in gebruik zijn, krijgen onze extra aandacht.

Waarom positief over het nieuwe werken

  • Asito beweegt gemakkelijk en flexibel mee met uw organisatie
  • We maken resultaatgericht schoon, daar waar nodig
  • Medewerkers van Asito zijn representatief en gastvrij in elke situatie
  • De werkbare uren nemen toe en daarmee de momenten waarop Asito bij u komt

Gastvrijheid is het geheime ingrediënt

Als medewerkers van Asito zijn we getraind in gastvrijheid. We voelen haarfijn aan wanneer we onze schoonmaakroute even moeten aanpassen. En daar waar nodig, door een calamiteit of plotseling bezoek, bieden we direct hulp. Gastvrijheid gaat voor ons dan ook verder dan een glimlach of een vriendelijk gebaar.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm