Asito lanceert Witboek Inclusief Ondernemen 2.0 – Iedereen doet mee

Voor de tweede keer publiceert Asito een witboek inclusief ondernemen. In dit boek vertellen mensen uit de praktijk hun verhalen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, hun direct leidinggevenden en de mensen met wie ze werken. Allemaal persoonlijke verhalen over de hindernissen, uitdagingen maar vooral de persoonlijke successen. Werk is zo veel meer dan alleen een inkomstenbron. Sociale contacten, het erbij horen, leren van anderen en bijdragen aan de maatschappij levert schitterende verhalen op die we graag met u delen.

Doel van deze uitgave is om zo veel mogelijk organisaties te inspireren inclusief (of inclusiever) te ondernemen. Het kán, het moet. Want iedereen hoort een kans te krijgen op deelname aan de maatschappij. Iedereen doet mee.

U kunt het witboek gratis downloaden. We vragen u wel een paar gegevens achter te laten omdat we graag willen horen wat u van het witboek vond en wat uw ideeën zijn bij inclusief ondernemen. We gebruiken deze gegevens alleen om u rondom dit thema vragen te stellen en verder te inspireren. Optioneel kunt u zich aanmelden voor de Asito nieuwsbrief ‘Context’ waarin we u vier keer per jaar inspirerende verhalen vertellen.

Witboek 2 cover
Asito lanceert Witboek Inclusief Ondernemen 2.0 – Iedereen doet mee

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm