bekijk
Vakantiewerk bij asito
Vakantiewerk bij asito

's Ochtends naar school,
's middags werken

Kom werken bij ons als schoonmaker.
Je wilt extra geld verdienen. Maar ook leuke dingen doen. Bij ons werken is dé manier om extra geld te verdienen. Waarom? Onze tijden zijn flexibel. En verdient goed. Je gaat 's ochtends naar school. 's Middags stofzuig je een collegezaal. Lekker geld verdienen en toch genieten. Jij bepaalt wanneer en hoeveel je werkt. Jij kiest wat werkt voor jou!

Kom werken bij ons als schoonmaker.
Je wilt extra geld verdienen. Maar ook leuke dingen doen tijdens je vakantie. Bij ons werken is dé manier om extra geld te verdienen deze zomer.

Solliciteer binnen één minuut!

Check of werk bij Asito werkt voor jou

🤑

hoger salaris dan het minimum jeugdloon

💰

50% weekendtoeslag

🕧

genoeg tijd om te chillen

🗽

werk op unieke locaties

📍

altijd werk bij jou in de buurt

💼

werkervaring waar je je hele leven iets aan hebt

🤝

samen met je vrienden of leeftijdsgenoten werken

Wat ga ik verdienen?

Vakantiewerk bij Asito betekent een lekker salaris. Je verdient namelijk meer dan het minimum jeugdloon. Eerst lekker cashen, daarna spenden. Hoppa!

Jouw werkdag bij Asito

Dit kan jouw werkdag bij Asito zijn

Trek je Asito polo aan en pak de fiets, tram, bus, trein of auto. Off to work! Chill. Eerst de dag beginnen met een kop koffie of thee met collega’s.
Je krijgt taken toegewezen welke die dag moeten worden uitgevoerd. Geen werkdag zonder schoonmaakmiddelen. Jij bent in charge over jouw eigen werkkar.
Werkkar gevuld? Ready, set, go! Klaar om te poetsen.
Je stofzuigt het kantoor, schrobt de wc, neemt vensterbanken af en maakt ondertussen een dolletje met collega’s. Check, check, dubbel check.
De dag sluit je af met je leidinggevende door een rondje te maken over de afdeling. Om de volgende dag weer soepel te beginnen, fix je schone doeken en nieuwe schoonmaakmiddelen voor je werkkar.
Klaar? De dag is nog jong. Let’s go to the beach!

Ervaringen van anderen

Om er helemaal zeker van te zijn dat jij op je plek zit, vertellen onze collega’s je graag hoe het is om bij ons te werken. Zo weet jij precies wat je te wachten staat.

Yasmine

"Solliciteren is easy. Binnen no time was ik aan het werk."

Fleur doet vakantiewerk bij Asito

"Ik verdien meer dan mijn vriendinnen."

Joshua doet vakantiewerk bij Asito

"Chill dat ik in de ochtend kan werken."

Waarom Asito?

schoonmaken like a boss

Schoonmaken saai? No way! Waar wij zijn, wordt het schoon. We werken elke dag aan een betere leefomgeving. De ene dag wis je stof, de andere dag mop je de vloer. Of je maakt meubels en sanitair schoon. We geven je de beste schoonmaaktips!

teamwork makes the dream work

Bij Asito speelt teamwork een belangrijke rol. We werken hard, maar plezier staat bij ons voorop. De kans is groot dat je met leeftijdsgenoten komt te werken. Of je gaat samen met een vriend aan het werk. Zo voelt iedere dag als een gezellige tijd met vrienden en collega’s.

genoeg tijd om te chillen

Ochtend, middag of avond werken? Wij hebben altijd passende werktijden. En zijn flexibel. Genoeg tijd om te chillen dus. ’s Ochtends maak je een bed op, ’s middags gooi je je handdoek uit op het strand.

werken op unieke locaties

Iedere werklocatie bij Asito heeft iets unieks. Zo krijg je de kans op toffe locaties te werken waar bijna niemand mag komen. Zwembad schrobben op een vakantiepark, vliegtuigen spotten achter de douane of een operatiekamer schoonmaken in een ziekenhuis. Geen één dag is hetzelfde!

geef ons maar ongelijk

Bij Asito omarmen we dat niemand gelijk is en daarom iedereen ertoe doet. Het zijn de verschillen die ons werkplezier geven, werkdagen leuker maken en allerlei perspectieven van de wereld laten zien. Iedereen heeft bij ons dezelfde kansen en krijgt waar het recht op heeft.

Werken...
...en chillen
Werken...
...en chillen
Werken...
...en chillen

Solliciteren? Zo gefixt!

sollicitatie-procedure

Solliciteren is super simpel. Vul het online sollicitatieformulier in. Je wordt gebeld om telefonisch kennis te maken. En om jouw voorkeuren in uren en tijden af te stemmen. Voor je het weet ben je aan het werk!

Online solliciteren

1. online solliciteren

Telefonisch kennismaken

2. telefonisch kennismaken

Eerste werkdag

3. eerste werkdag