bekijk
Medewerkers Asito op station Utrecht Centraal

Mobiliteit
‍& Asito

In de dynamische wereld van vandaag verplaatsen mensen zich steeds meer. Of reizigers nu onderweg zijn met de metro, tram, bus, trein of het vliegtuig. Of verblijven op een station of luchthaven. Wij zorgen dat het er schoon is. Zo voelen mensen zich veilig en beleven zij de reizigersomgeving op een positieve manier.

Een veilige reisomgeving

Onze collega’s zijn het schoonmaakgezicht op stations, vliegvelden en andere reisomgevingen. Zij zijn een verlengstuk voor onze partners: de ogen en oren van de organisatie. We voldoen aan veiligheidsstandaarden en helpen met het minimaliseren van onveilige situaties.

Verzorging van kwetsbaren - video

- We zorgen voor een schone, veilige en vertrouwde omgeving in het openbaar vervoer.

Partners die Asito vertrouwen

Thema's

Wij houden ons bezig met het schoonmaken en schoonhouden van de diverse omgevingen. Binnen de sector Mobiliteit komt daar echter meer bij kijken. Wij leggen daarom nadruk op een aantal belangrijke thema’s:

Veiligheid

Thema veiligheid segment Mobiliteit

Voorspellend & flexibel

Thema voorspellend en flexibel, segment Mobiliteit

Volwassen partnership

Thema volwassen partnership segment Mobiliteit

Duurzaamheid

duurzaamheid

Loopbaankansen  & Asito

Kansen voor persoonlijke groei ontstaan, doordat er aandacht wordt geschonken aan de capaciteiten en wensen van de mensen binnen Asito. Lees de inspirerende verhalen van onze collega's binnen Asito Mobiliteit.

Loopbaan & Asito

Interesse?

Een veilige, schone reizigersomgeving in de mobiliteitsbranche is belangrijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

RVS coating

Innovatieve RVS-coating zorgt voor schone roestvrijstalen oppervlakken

Samen staan we sterk. Daarom werken we samen met onze klanten aan het innoveren van onze dienstverlening. In het afgelopen jaar werkten we met het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) aan een innovatie in onze sector: het gebruik van een nieuwe RVS-coating om roestvrijstalen oppervlakken te beschermen.

iconicon
lees verder
Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

iconicon
lees verder

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.