bekijk
Asito personeel stofzuigt de vloer in een kantoor

Zakelijk
‍& Asito

Vergaderen, netwerken, afspraken maken en bijpraten met collega’s. Een kantooromgeving is steeds vaker een ontmoetingsplek. Op een plek waar mensen samenkomen en hard werken, is een schone omgeving belangrijk. Mensen werken fijner en presteren beter in een schone, gezonde en gastvrije kantooromgeving.

Gezonde kantooromgeving

Een gezonde kantooromgeving draagt bij aan het welzijn, de vitaliteit en de productiviteit van medewerkers. Wij zorgen voor een schone kantooromgeving zodat mensen prettig kunnen werken.

Verzorging van kwetsbaren - video

- We zorgen voor een schone, veilige en vertrouwde omgeving in het openbaar vervoer.

Partners die Asito vertrouwen

Thema's

Wij houden ons bezig met het schoonmaken en schoonhouden van de diverse omgevingen. Binnen de sector Zakelijk komt daar echter meer bij kijken. Wij leggen daarom nadruk op een aantal belangrijke thema’s:

Duurzaamheid

Thema duurzaamheid segment Zakelijk

Flexibiliteit

Thema gezondheid segment zakelijk

Maatwerk

Thema gastvrijheid segment Zakelijk

Interesse?

Op een plek waar mensen samenkomen en hard werken, is een schone omgeving belangrijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

RVS coating

Innovatieve RVS-coating zorgt voor schone roestvrijstalen oppervlakken

Samen staan we sterk. Daarom werken we samen met onze klanten aan het innoveren van onze dienstverlening. In het afgelopen jaar werkten we met het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) aan een innovatie in onze sector: het gebruik van een nieuwe RVS-coating om roestvrijstalen oppervlakken te beschermen.

icon
lees verder
Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.