bekijk
Asito personeel stofzuigt de vloer in een kantoor

Zakelijk
‍& Asito

Vergaderen, netwerken, afspraken maken en bijpraten met collega’s. Een kantooromgeving is steeds vaker een ontmoetingsplek. Op een plek waar mensen samenkomen en hard werken, is een schone omgeving belangrijk. Mensen werken fijner en presteren beter in een schone, gezonde en gastvrije kantooromgeving.

Gezonde kantooromgeving

Een gezonde kantooromgeving draagt bij aan het welzijn, de vitaliteit en de productiviteit van medewerkers. Wij zorgen voor een schone kantooromgeving zodat mensen prettig kunnen werken.

Verzorging van kwetsbaren - video

- We zorgen voor een schone, veilige en vertrouwde omgeving in het openbaar vervoer.

Thema's

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. We focussen ons op duurzame thema’s. Zo maken we het verschil op de korte én de lange termijn. Dat betekent keuzes maken. Niet alles tegelijk, maar wat we doen, doen we goed.

Duurzaamheid

Thema duurzaamheid segment Zakelijk

Gezondheid

Thema gezondheid segment zakelijk

Gastvrijheid

Thema gastvrijheid segment Zakelijk

Interesse?

Op een plek waar mensen samenkomen en hard werken, is een schone omgeving belangrijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder
Medewerkers Asito maken ziekenhuisbed schoon

Op tijd schone ziekenhuisbedden met de One Go app

Met de One Go app zorgt Asito ervoor dat de juiste bedden op het juiste moment worden schoongemaakt.

icon
lees verder

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.