bekijk
Asito personeel dweilt vloer in schoolgebouw

Onderwijs
‍& Asito

In een schone, duurzame, gezonde omgeving is het fijn leren en werken. Wij zorgen voor een prettig werk- en leerklimaat voor leerlingen, studenten, docenten, leerkrachten en medewerkers. Zo kunnen zij zich richten op goed onderwijs, de sleutel voor de ontwikkeling van onze samenleving.

Betere leerprestaties

Binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo, hbo en universiteiten zorgen we voor een schone, duurzame en gezonde omgeving. Zo dragen we bij aan betere leerprestaties.

Partners die Asito vertrouwen

Thema's

Wij houden ons bezig met het schoonmaken en schoonhouden van de diverse omgevingen. Binnen de sector Onderwijs komt daar echter meer bij kijken. Wij leggen daarom nadruk op een aantal belangrijke thema’s:

Flexibiliteit

Thema flexibiliteit in het onderwijs - Asito

Samenwerken

Samenwerking tussen Asito en het onderwijs

Duurzaamheid

Thema duurzaamheid segment Onderwijs

Interesse?

Een duurzame, gezonde en schone school draagt bij aan een fijn werk- en leerklimaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

RVS coating

Innovatieve RVS-coating zorgt voor schone roestvrijstalen oppervlakken

Samen staan we sterk. Daarom werken we samen met onze klanten aan het innoveren van onze dienstverlening. In het afgelopen jaar werkten we met het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) aan een innovatie in onze sector: het gebruik van een nieuwe RVS-coating om roestvrijstalen oppervlakken te beschermen.

iconicon
lees verder
Duurzaam schoonmaken bij de Universiteit Twente

Duurzaam schoonmaken: Universiteit Twente en Asito samen op weg naar Noabership 2030

Samen onderweg naar een duurzame toekomst. Al jaren zorgen de schoonmakers van het schoonmaakbedrijf Asito voor een prettige en schone leefomgeving in de gebouwen van de Universiteit Twente (UT).

iconicon
lees verder
Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

iconicon
lees verder

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.