Uw onderwijsinstelling efficiënt en hygiënisch schoon

Schone en opgeruimde onderwijs-, onderzoekruimten en kantoren komen prestaties en resultaten ten goede. Dat wist u zeker al lang. Ook voor Asito is dit geen nieuws maar wel dé reden om te zorgen dat uw gebouwen hieraan altijd voldoen. Onze goed opgeleide en zelfstandig werkende schoonmaakkrachten maken slim gebruik van innovatieve materialen en machines. U spreekt een kwaliteitsniveau af met Asito en wij regelen het. Van schoon en opgeruimd tot extra dienstverlening bij calamiteiten of schoolevenementen.


Een excellent schone school

Als leerlingen/studenten en hun ouders het gebouw binnenlopen, is de eerste indruk bepalend voor hun oordeel. Een leeg flesje of papiertje op de grond geeft al gauw een rommelige indruk ook al is de ruimte verder stof- en vlekvrij. Medewerkers van Asito realiseren zich dat en gaan altijd voor een excellent schone school. Door inzet van moderne technieken bouwen we constant aan het verder verhogen van de kwaliteit van service en dienstverlening. Asito is een professioneel schoonmaakbedrijf met vestigingen door het hele land. We zijn flexibel en in staat snel bij te sturen waar nodig.


“Het sociale gezicht en de ondernemendheid van Asito gaan hand in hand met die van de UT. We zijn erg blij met de inzet van de schoonmaakkrachten van Asito.”

Universiteit Twente

Managen van de dienstverlening

De goed opgeleide schoonmaakkrachten van Asito denken graag mee over het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van hun opdracht. Ook u wilt immers geen ‘automatische piloot’ voor het afwerken van een standaard lijstje schoonmaakklussen. Wordt een ruimte een paar dagen niet gebruikt, dan zijn dagelijkse werkzaamheden overbodig. Daardoor blijft er tijd over voor ander werk. Zo managen we onze dienstverlening om te komen tot de beste resultaten.

Borging kwaliteit en service

Net als u beseffen wij ons dagelijks hoe belangrijk het borgen van kwaliteit en servicegericht werken zijn. Om alert en bij de tijd te blijven, voert Asito daarom objectieve metingen uit tijdens het werk. We doen dit volgens de DKS-methode. Een ‘Dagelijks Kontrole Systeem’ waarbij we steekproefsgewijs resultaten meten en vastleggen. De resultaten van de metingen komen aan bod tijdens werkoverleg en evaluatiemomenten. Daarin delen we kennis en ervaring met elkaar maar bespreken we ook werkmethodes die misschien beter en efficiënter kunnen. Zo werken we samen constant aan een beter resultaat.

Waarom samenwerken met Asito als schoonmaakpartner

  • Resultaatgericht schoonmaken 
  • Beleving optimaal (opgeruimd en netjes) 
  • Best Value Procurement (BVP) 
  • Draagt actief bij aan SROI (Social Return on Investment) 
  • Borging kwaliteit van werken 
  • Familiebedrijf met sociaal gezicht en meer dan 100 nationaliteiten 
  • Initiator van het Nationaal Integratiediner 
  • Landelijke dekking; overal snel paraat (24/7 bij calamiteiten) 
  • Professionele uitstraling tot in detail (innovatief schoonmaakmaterieel eventueel met uw huisstijl) 
  • Efficiënt en innovatief (Asito-app, robotisering waar passend en gewenst)

Schoonmaakspecialist voor scholen, universiteit en campus

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de samenwerking met Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm