Uw overheidslocatie sociaal en verantwoord schoon

De beleving van een schone en opgeruimde omgeving is essentieel in overheidsgebouwen. Maar ook het gevoel van veiligheid en een hartelijk welkom horen daarbij. Facilitair managers en intermediairs die ervaring hebben met Asito, weten dat we gaan voor de integrale aanpak. Dat betekent ook dat we actief meewerken aan arbeidsparticipatie. Als sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemer, coachen we mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.


Kwaliteit met een sociaal gezicht

De burger, de inwoner van uw gemeente of regio… zij zijn de gebruikers van uw dienstverlening. Naast de ambtenaren staan zij dan ook centraal bij Asito. In hun beleving moet de openbare ruimte schoon en netjes opgeruimd zijn. Dat verwachten zij van u en wij zorgen daar graag voor. Onze schoonmaakkrachten hebben soms een andere culturele achtergrond of afstand tot de arbeidsmarkt, maar ze zijn altijd gemotiveerd en gastvrij. Asito leidt graag mensen op voor het schoonmaakvak en coacht hen op de werkvloer. Ook daaraan herkent u het sociale gezicht van ons familiebedrijf.

Lees meer over diversiteit & inclusiviteit.


"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

Dimence

Efficiënt en innovatief

Schoonmaakkrachten van Asito zijn graag het visitekaartje in overheidsgebouwen. Dat stralen zij uit door de professionele manier van handelen, herkenbare kleding en moderne materialen waarmee zij werken. Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche, is Asito een vertrouwde partner in overheidsland. We bouwen constant aan kwaliteit van service en dienstverlening. Tijdens de regelmatige bijscholing over hygiëne en veiligheid, komen bewust bezig zijn met je werk, verantwoordelijkheid en gastvrij handelen uitvoerig aan bod. En dat merk je in de praktijk.

Social Return on Investment (SROI)

In goede samenwerking met overheden, geven we mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, graag een kans op passend werk (SROI). Asito doet dit door deze mensen goed op te leiden en door hen te coachen op de werkvloer. Om te meten of de inzet van de totale schoonmaakkwaliteit het gewenste effect heeft, werkt Asito met een prestatiemonitor. Dit is een handig dashboard dat u inzicht geeft in de belangrijkste thema’s en de bijbehorende kpi’s (streefwaarden). Denk bijvoorbeeld aan aspecten als technische kwaliteit, beleving, partnership en budget. Als professioneel schoonmaakbedrijf met vestigingen door het hele land, zijn we flexibel en in staat snel bij te sturen waar nodig.

Waarom samenwerken met Asito als schoonmaakpartner

  • Draagt actief bij aan SROI (Social Return on Investment) 
  • Gastvrij en integer handelen 
  • Resultaatgericht schoonmaken 
  • Efficiënt en innovatief (Asito-app, robotisering waar passend en gewenst) 
  • Landelijke dekking; overal snel paraat (24/7 bij calamiteiten) 
  • Familiebedrijf met sociaal gezicht en meer dan 100 nationaliteiten 
  • Professionele uitstraling tot in detail (innovatief schoonmaakmaterieel eventueel met huisstijl van uw organisatie)

Schoonmaakspecialist voor overheid en non-profit

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de samenwerking met Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm