bekijk
Overheid en Asito

Overheid
‍‍& Asito

Een gezonde en een representatieve omgeving is voor iedere overheidsorganisatie belangrijk. Mensen werken fijner en presteren beter in een ruimte die schoon en prettig is. Samen zorgen we ervoor dat overheidsmedewerkers fijner en beter werken in een schone, gezonde en duurzame omgeving.

Prettig werken

Met onze multi-inzetbaarheid dragen we bij aan een schone, rustige en veilige productomgeving. Want met één partij voor meerdere diensten, werken onze opdrachtgevers efficiënt en zorgeloos.

Partners die Asito vertrouwen

Thema's

Wij houden ons bezig met het schoonmaken en schoonhouden van de diverse omgevingen. Binnen de sector Overheid komt daar echter meer bij kijken. Wij leggen daarom nadruk op een aantal belangrijke thema’s:

Duurzaamheid

Thema duurzaamheid segment overheid

Gezondheid

Thema gezondheid segment Overheid

Inclusiviteit

Thema inclusiviteit segment Overheid

Interesse?

Een gezonde en een representatieve omgeving is voor iedere overheidsorganisatie belangrijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem met ons op. We komen graag in contact!

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

RVS coating

Innovatieve RVS-coating zorgt voor schone roestvrijstalen oppervlakken

Samen staan we sterk. Daarom werken we samen met onze klanten aan het innoveren van onze dienstverlening. In het afgelopen jaar werkten we met het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) aan een innovatie in onze sector: het gebruik van een nieuwe RVS-coating om roestvrijstalen oppervlakken te beschermen.

iconicon
lees verder
Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

iconicon
lees verder

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.