bekijk
Industrie en Asito

Industrie & Asito

Een productieproces moet continu doorgaan. Daarom biedt Asito industriële bedrijven, naast schoonmaak, een breder takenpakket aan om de supply chain te ondersteunen. Door onze brede inzetbaarheid zorgen we niet alleen voor een schone omgeving. We zorgen ook voor meer veiligheid én efficiëntie door onze brede kennis van het proces bij de klant.

'Wij zorgen dat alles blijft draaien en draaien met je mee'

Door taakintegratie bieden we een schone en veilige productomgeving en we zorgen voor continuïteit en efficiëntie. Want met één partij voor meerdere diensten, werken onze opdrachtgevers efficiënt en zorgeloos.

Thema's

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. We focussen ons op duurzame thema’s. Zo maken we het verschil op de korte én de lange termijn. Dat betekent keuzes maken. Niet alles tegelijk, maar wat we doen, doen we goed.

Continuïteit

Thema continuïteit in de industrie sector - Asito

Veiligheid

Thema veiligheid in de industrie sector - Asito

Efficiëntie

Thema efficiëntie in de industrie sector - Asito

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

iconicon
lees verder
Medewerkers Asito maken ziekenhuisbed schoon

Op tijd schone ziekenhuisbedden met de One Go app

Met de One Go app zorgt Asito ervoor dat de juiste bedden op het juiste moment worden schoongemaakt.

iconicon
lees verder

Interesse?

Als schoonmaakbedrijf voor de industriebranche zorgen we voor een schone, veilige en efficiënte werkomgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.