bekijk
Industrie en Asito

Industrie & Asito

Een productieproces moet continu doorgaan. Daarom biedt Asito industriële bedrijven, naast schoonmaak, een breder takenpakket aan om de supply chain te ondersteunen. Door onze brede inzetbaarheid zorgen we niet alleen voor een schone omgeving. We zorgen ook voor meer veiligheid én efficiëntie door onze brede kennis van het proces bij de klant.

'Wij zorgen dat alles blijft draaien en draaien met je mee'

Door taakintegratie bieden we een schone en veilige productomgeving en we zorgen voor continuïteit en efficiëntie. Want met één partij voor meerdere diensten, werken onze opdrachtgevers efficiënt en zorgeloos.

Partners die Asito vertrouwen

Thema's

Wij houden ons bezig met het schoonmaken en schoonhouden van de diverse omgevingen. Binnen de sector Industrie komt daar echter meer bij kijken. Wij leggen daarom nadruk op een aantal belangrijke thema’s:

Continuïteit

Thema continuïteit in de industrie sector - Asito

Veiligheid

Thema veiligheid in de industrie sector - Asito

Efficiëntie

Thema efficiëntie in de industrie sector - Asito

Interesse?

Als schoonmaakbedrijf voor de industriebranche zorgen we voor een schone, veilige en efficiënte werkomgeving. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Asito Handymen bij Fuji

De onmisbare schakel: Asito handymen bij Fuji

Binnen het segment Industrie doen veel van onze medewerkers bij klanten meer dan alleen schoonmaken. Bij grote industriële klanten combineren we onze schoonmaaktaken vaak met aanvullende taken. We noemen dat taakintegratie.

iconicon
lees verder
RVS coating

Innovatieve RVS-coating zorgt voor schone roestvrijstalen oppervlakken

Samen staan we sterk. Daarom werken we samen met onze klanten aan het innoveren van onze dienstverlening. In het afgelopen jaar werkten we met het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) aan een innovatie in onze sector: het gebruik van een nieuwe RVS-coating om roestvrijstalen oppervlakken te beschermen.

iconicon
lees verder
Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

iconicon
lees verder

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.