bekijk
Zorg en Asito

Zorg
& Asito

De zorg verdient bijzondere aandacht. Het draait om mensen, dus daar moet alle aandacht naartoe gaan. Wij zorgen voor een hygiënisch schone locatie volgens alle protocollen. Want de omgeving kan bijdragen aan een prettig verblijf. Met de juiste mensen op de juiste plek zorgen we niet alleen voor een schone omgeving, we zorgen er ook voor dat het er veilig en prettig is.

Wij ontzorgen de zorg

Wij helpen de zorg aan een schone omgeving. Maar we kijken verder dan alleen schoonmaak. We verdiepen ons in jouw organisatie, zodat we weten hoe we het beste helpen en van maximale waarde kunnen zijn. Op onze vakkundigheid, zorgvuldigheid en empathie mag je altijd vertrouwen.

Curatieve zorg - video

We zorgen voor een schone, veilige en hygiënische omgeving in de curatieve zorg.

Verzorging van kwetsbaren - video

We zorgen voor een schone, veilige en vertrouwde omgeving in zorginstellingen.

Partners die Asito vertrouwen

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Vloeronderhoud met het vloerenpaspoort

Vloeronderhoud optimaliseren met het vloerenpaspoort

Vloeronderhoud zorgt ervoor dat je vloeren langer goed en mooi blijven. Maar goed vloeronderhoud kan ingewikkeld zijn. Want wanneer is een vloer toe aan onderhoud? Welk middel gebruik je het beste? Is klein onderhoud voldoende, of is de vloer juist toe aan groot onderhoud? En wat gaat het kosten? Bij Asito bedachten we een oplossing om vloeronderhoud eenvoudig te maken. Met ons vloerenpaspoort heb je altijd grip op het onderhoud, de kosten en de kwaliteit van je vloeren.

icon
lees verder
RVS coating

Innovatieve RVS-coating zorgt voor schone roestvrijstalen oppervlakken

Samen staan we sterk. Daarom werken we samen met onze klanten aan het innoveren van onze dienstverlening. In het afgelopen jaar werkten we met het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) aan een innovatie in onze sector: het gebruik van een nieuwe RVS-coating om roestvrijstalen oppervlakken te beschermen.

icon
lees verder
schoonmakers ondersteunen zorgpersoneel

Schoonmakers ondersteunen zorgpersoneel

Binnen de zorgsector is er een flink tekort aan zorgpersoneel. Gevolg? Minder focus op en tijd voor de primaire zorgprocessen. Met zorgondersteuning speelt Asito daarop in. Door schoonmakers óók in te zetten voor zorg- en servicetaken, ontlasten zij de medewerkers van ziekenhuizen en zorginstellingen. Franne Anema, innovatiemanager bij Asito, vertelt erover.

icon
lees verder
Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder
Medewerkers Asito maken ziekenhuisbed schoon

Op tijd schone ziekenhuisbedden met de One Go app

Met de One Go app zorgt Asito ervoor dat de juiste bedden op het juiste moment worden schoongemaakt.

icon
lees verder

Thema's

Wij houden ons bezig met het schoonmaken en schoonhouden van de diverse omgevingen. Binnen de sector Zorg komt daar echter meer bij kijken. Wij leggen daarom nadruk op een aantal belangrijke thema’s:

Veiligheid

Thema veiligheid in de zorg - Asito

Ondersteuning

Asito medewerker ondersteunt in de zorg

Openheid

Thema openheid in de zorg - Asito

Interesse?

We zorgen voor een gezonde, schone en veilige omgeving voor cliënten, zorgpersoneel en bezoekers. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.