bekijk
Zorg en Asito

Zorg
& Asito

De zorg verdient bijzondere aandacht. Het draait om mensen, dus daar moet alle aandacht naartoe gaan. Wij zorgen voor een hygiënisch schone locatie volgens alle protocollen. Want de omgeving kan bijdragen aan een prettig verblijf. Met de juiste mensen op de juiste plek zorgen we niet alleen voor een schone omgeving, we zorgen er ook voor dat het er veilig en prettig is.

Wij ontzorgen de zorg

Wij helpen de zorg aan een schone omgeving. Maar we kijken verder dan alleen schoonmaak. We verdiepen ons in jouw organisatie, zodat we weten hoe we het beste helpen en van maximale waarde kunnen zijn. Op onze vakkundigheid, zorgvuldigheid en empathie mag je altijd vertrouwen.

Curatieve zorg - video

We zorgen voor een schone, veilige en hygiënische omgeving in de curatieve zorg.

Verzorging van kwetsbaren - video

We zorgen voor een schone, veilige en vertrouwde omgeving in zorginstellingen.

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder
Medewerkers Asito maken ziekenhuisbed schoon

Op tijd schone ziekenhuisbedden met de One Go app

Met de One Go app zorgt Asito ervoor dat de juiste bedden op het juiste moment worden schoongemaakt.

icon
lees verder

Thema's

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. We focussen ons op duurzame thema’s. Zo maken we het verschil op de korte én de lange termijn. Dat betekent keuzes maken. Niet alles tegelijk, maar wat we doen, doen we goed.

Veiligheid

Thema veiligheid in de zorg - Asito

Ondersteuning

Asito medewerker ondersteunt in de zorg

Openheid

Thema openheid in de zorg - Asito

Interesse?

We zorgen voor een gezonde, schone en veilige omgeving voor cliënten, zorgpersoneel en bezoekers. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.