bekijk
Retail en Asito

Retail
‍& Asito

Alles moet kloppen als een consument de winkel of het winkelcentrum binnenstapt. Alle aandacht moet naar de winkelbeleving gaan. Fijn winkelen doe je in een schone, gastvrije en veilige ruimte. Onze medewerkers zorgen daarom niet alleen voor een schone omgeving. Met ons facilitaire zintuig signaleren we ook alle verstoringen in winkels, warenhuizen en winkelcentra.

Schone winkelomgeving

Wij maken winkels, warenhuizen en winkelcentra schoon zodat bezoekers prettig kunnen winkelen. Met datagedreven schoonmaak dragen we extra bij aan de kwaliteit en de beleving in de retailbranche.

Partners die Asito vertrouwen

Thema's

Wij houden ons bezig met het schoonmaken en schoonhouden van de diverse omgevingen. Binnen de sector Retail komt daar echter meer bij kijken. Wij leggen daarom nadruk op een aantal belangrijke thema’s:

Beleving

Thema beleving segment Retail

Innovatie

Thema innovatie segment Retail

Kwaliteit

Thema kwaliteit segment Retail

Interesse?

We zorgen voor een gastvrije en schone winkelomgeving in de retailbranche. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem met ons op contact. We komen graag in contact!

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

RVS coating

Innovatieve RVS-coating zorgt voor schone roestvrijstalen oppervlakken

Samen staan we sterk. Daarom werken we samen met onze klanten aan het innoveren van onze dienstverlening. In het afgelopen jaar werkten we met het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) aan een innovatie in onze sector: het gebruik van een nieuwe RVS-coating om roestvrijstalen oppervlakken te beschermen.

icon
lees verder
Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.