bekijk
Retail en Asito

Retail
‍& Asito

Alles moet kloppen als een consument de winkel of het winkelcentrum binnenstapt. Alle aandacht moet naar de winkelbeleving gaan. Fijn winkelen doe je in een schone, gastvrije en veilige ruimte. Onze medewerkers zorgen daarom niet alleen voor een schone omgeving. Met ons facilitaire zintuig signaleren we ook alle verstoringen in winkels, warenhuizen en winkelcentra.

Schone winkelomgeving

Wij maken winkels, warenhuizen en winkelcentra schoon zodat bezoekers prettig kunnen winkelen. Met datagedreven schoonmaak dragen we extra bij aan de kwaliteit en de beleving in de retailbranche.

Thema's

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. We focussen ons op duurzame thema’s. Zo maken we het verschil op de korte én de lange termijn. Dat betekent keuzes maken. Niet alles tegelijk, maar wat we doen, doen we goed.

Beleving

Thema beleving segment Retail

Innovatie

Thema innovatie segment Retail

Kwaliteit

Thema kwaliteit segment Retail

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder
Medewerkers Asito maken ziekenhuisbed schoon

Op tijd schone ziekenhuisbedden met de One Go app

Met de One Go app zorgt Asito ervoor dat de juiste bedden op het juiste moment worden schoongemaakt.

icon
lees verder

Interesse?

We zorgen voor een gastvrije en schone winkelomgeving in de retailbranche. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem met ons op contact. We komen graag in contact!

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.