Efficiënt ontzorgen in de retail

Bij Asito denkt u misschien vooral aan opruimen en schoonmaken. Maar weet u dat Asito zich echt onderscheid door het totale ontzorgen? Dat is namelijk waar veel ondernemers en facilitair managers in de retail van dromen. Als u zich focust op de vraag van uw klant zorgen wij voor een optimale beleving. U spreekt een kwaliteitsniveau af met Asito en wij regelen het. Van gastvrijheid, schoon en opgeruimd tot uitvoering van (preventieve) klussen en onderhoud.


Integrale aanpak leidt tot besparing

In de retail, zoals detailhandel en zakelijke dienstverlening, wordt Asito gewaardeerd om haar integrale aanpak. Natuurlijk zorgen we op de eerste plaats voor een schone en opgeruimde omgeving. Dat verwachten u en uw klanten van ons en daar zorgen wij graag voor. Maar zet de schoonmaakkrachten van Asito ook gerust in voor het uitvoeren van klussen of als huismeester. Vraag ons voor afvoer van afval en roep ons op bij calamiteiten. We staan 24/7 voor u klaar met goed opgeleide vakmensen die graag meedenken over het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van uw uitdaging. Daardoor besparen we samen veel tijd, ergernissen en geld en komen we tot de beste resultaten.

Bekijk al onze aanvullende diensten.


"Schoonmaak is meer dan een programma op papier. Asito is flexibel en denkt mee. Zo wordt snel actie genomen en geschakeld, ook in onverwachte situaties, zodat een goede kwaliteit altijd gewaarborgd blijft."

ITC International Hotel BV

Optimale beleving

Persoonlijke aandacht en gastvrijheid voegen veel toe aan de positieve beleving van klanten die uw organisatie, kantoor of winkel binnenlopen. Als medewerkers van Asito realiseren we ons dat. We wijzen uw klant graag de weg en zorgen dat zij zich thuis voelen. Zo bouwen we constant aan kwaliteit van service en dienstverlening. Tijdens de regelmatige bijscholing over hygiëne en veiligheid komen bewust bezig zijn met je werk, verantwoordelijkheid en gastvrij handelen uitvoerig aan bod. En dat merk je in de praktijk. Als professioneel schoonmaakbedrijf met vestigingen door het hele land, zijn we flexibel en in staat snel bij te sturen waar nodig.

Borging kwaliteit en service

Net als u beseffen wij ons dagelijks hoe belangrijk het borgen van kwaliteit en servicegericht werken zijn. Om alert en bij de tijd te blijven, voert Asito daarom objectieve metingen uit tijdens het werk. We doen dit volgens de DKS-methode. Een ‘Dagelijks Kontrole Systeem’ waarbij we steekproefsgewijs resultaten meten en vastleggen. De resultaten van de metingen komen aan bod tijdens werkoverleg en evaluatiemomenten. Daarin delen we kennis en ervaring met elkaar maar bespreken we ook werkmethodes die misschien beter en efficiënter kunnen. Zo werken we samen constant aan een beter resultaat.

Waarom samenwerken met Asito als schoonmaakpartner

  • Gastvrij en servicegericht 
  • Resultaatgericht schoonmaken 
  • Beleving optimaal (schoon, opgeruimd en netjes) 
  • Borging kwaliteit van werken 
  • Familiebedrijf met sociaal gezicht en meer dan 100 nationaliteiten 
  • Initiator van het Nationaal Integratiediner 
  • Landelijke dekking; overal snel paraat (24/7 bij calamiteiten) 
  • Professionele uitstraling tot in detail (innovatief schoonmaakmaterieel eventueel met huisstijl van uw organisatie) 
  • Efficiënt en innovatief (Asito-app, robotisering waar passend en gewenst)

Schoonmaakspecialist voor de retail

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de samenwerking met Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm