bekijk
Asito personeel met schoonmaak kar buiten een bungalow

Recreatie
‍‍& Asito

Een schone omgeving draagt bij aan een prettig bezoek. Asito zorgt voor flexibele schoonmaak met medewerkers die oog hebben voor gastvrijheid en details. Van vakantiepark tot theater, van dierenpark tot zwemparadijs en van musea tot wellnessresort.

Zorgeloos ontspannen

Een dagje uit vier je het liefst in een prettige, schone omgeving. Met de focus op kwaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit zorgen we ervoor dat de beleving van de gasten altijd centraal staat.

Partners die Asito vertrouwen

Thema's

Wij houden ons bezig met het schoonmaken en schoonhouden van de diverse omgevingen. Binnen de sector Recreatie komt daar echter meer bij kijken. Wij leggen daarom nadruk op een aantal belangrijke thema’s:

Gastvrijheid

Thema Gastvrijheid - segment Recreatie

Flexibiliteit

Thema flexibiliteit segment Recreatie

Kwaliteit

Kwaliteit recreatie

Interesse?

We zorgen voor gastvrije, flexibele en stipte schoonmaak in de recreatiebranche. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Vloeronderhoud met het vloerenpaspoort

Vloeronderhoud optimaliseren met het vloerenpaspoort

Vloeronderhoud zorgt ervoor dat je vloeren langer goed en mooi blijven. Maar goed vloeronderhoud kan ingewikkeld zijn. Want wanneer is een vloer toe aan onderhoud? Welk middel gebruik je het beste? Is klein onderhoud voldoende, of is de vloer juist toe aan groot onderhoud? En wat gaat het kosten? Bij Asito bedachten we een oplossing om vloeronderhoud eenvoudig te maken. Met ons vloerenpaspoort heb je altijd grip op het onderhoud, de kosten en de kwaliteit van je vloeren.

icon
lees verder
RVS coating

Innovatieve RVS-coating zorgt voor schone roestvrijstalen oppervlakken

Samen staan we sterk. Daarom werken we samen met onze klanten aan het innoveren van onze dienstverlening. In het afgelopen jaar werkten we met het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) aan een innovatie in onze sector: het gebruik van een nieuwe RVS-coating om roestvrijstalen oppervlakken te beschermen.

icon
lees verder
One Go op Droomparken

600 uur per week minder planningstijd door One Go bij Droomparken

One Go biedt meerdere oplossingen voor vakantieparken. In de eerste use case, voor meldingen aan de technische dienst, maakt One Go het mogelijk voor gasten en medewerkers om overal in het park digitale meldingen te creëren, met specifieke locaties en foto's, waardoor de technische dienst efficiënter kan reageren. Dit elimineert onnodige looproutes en wachttijden, verbetert de gastervaring en verzamelt waardevolle data voor verbeteringen. In de tweede use case, bij het plannen van schoonmaaktaken, automatiseert One Go complexe planningen door middel van een algoritme op basis van locatie, tijd en medewerkerbeschikbaarheid, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en routes en schoonmaakuren worden geoptimaliseerd. Tot slot, in de derde use case, digitaliseert One Go schoonmaaktaken met exacte locatieaanduidingen, waardoor real-time inzicht ontstaat voor receptie en leidinggevenden. Dit vermindert onnodige communicatie, verbetert de klantbeleving en maakt de schoonmaakprocessen efficiënter.

icon
lees verder
Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.