Efficiëntie en gastvrijheid belangrijk in recreatie

Efficiënt schoonmaken en gastvrij handelen zijn essentiële voorwaarden in de sector leisure, de markt van accommodatieverhuur in zowel hotels als vakantieparken. Voor de gastvrije schoonmaakkrachten van Asito vanzelfsprekend en fijn om te doen. Dit uiteraard naast het schoon en opgeruimd houden van de ontvangsthal, sanitair, kamers en zalen. Het gaat ons om de totale beleving voor uw gasten. Met locaties door het hele land en schoonmaakkrachten die 24/7 voor u klaar staan, is Asito uw partner in business.


Partner in business

Toeristen maar ook zakelijke gasten staan centraal bij Asito. Namens u geven wij hen graag een gevoel van welkom en comfort in uw organisatie. We realiseren ons heel goed hoe belangrijk hygiëne, service en veiligheid zijn voor uw klant. Onze schoonmaakkrachten en room attendents zijn gastvrij en werken met hoofd, hart en handen. Ze zijn flexibel, snel en denken actief mee over efficiënt werken. Ook daaraan herkent u de gemotiveerde en goed opgeleide schoonmaakkrachten van Asito.


“Asito is toegankelijk, flexibel en meedenkend, waardoor wij gezamenlijk de kwaliteit en de klanttevredenheid kunnen verbeteren. Een belangrijke schakel in ons hele proces van gastgericht bezig zijn.”

"Schoonmaak is meer dan een programma op papier. Asito is flexibel en denkt mee. Zo wordt snel actie genomen en geschakeld, ook in onverwachte situaties, zodat een goede kwaliteit altijd gewaarborgd blijft."

"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

DroomParken
ITC International Hotel BV
Dimence

Schoon met een glimlach

U wilt schoonmaakkrachten die zich bewust zijn van het belang van gastvrijheid in de recreatiesector. Een glimlach kost niets, maar draagt in grote mate bij aan de uitstraling van uw organisatie! Eigenlijk is Asito het verlengstuk van uw dienstverlening. Uw gast is onze gast. Daarom is ‘hospitality’ een belangrijk onderdeel van de praktijkgerichte trainingen in het opleidingscentrum van Asito.

Efficiënte planning

Uw reserveringssysteem koppelen wij één op één met de systematische planning van Asito. Ook dat is een reden waarom ondernemers in de gastvrijheidsector graag samenwerken met ons. De schoonmaakkrachten stralen professionaliteit uit door hun manier van handelen. Ook de herkenbare kleding en de duurzame, moderne materialen waarmee zij werken, noemen klanten vaak tijdens hun positieve beoordeling. Met meer dan 60 jaar ervaring in de branche, is familiebedrijf Asito een vertrouwde partner in uw sector. We bouwen constant aan efficiency, kwaliteit en service. En dat merkt u in de praktijk.

Waarom samenwerken met Asito voor housekeeping

  • Efficiënt inzetbaar (aantrekkelijke KPI’s) 
  • Gastvrij en proactief 
  • Resultaatgericht schoonmaken
  • Beleving optimaal (schoon, opgeruimd en veilig) 
  • Effectieve- en kosten efficiënte planning en uitvoering van de werkzaamheden 
  • Familiebedrijf met sociaal gezicht en meer dan 100 nationaliteiten 
  • Initiator van duurzame initiatieven zoals het Nationaal Integratiediner 
  • Landelijke dekking; overal snel paraat (24/7 bij calamiteiten) 
  • Professionele uitstraling tot in detail (beste schoonmaakmaterieel en –kleding, eventueel met huisstijl van uw organisatie) 
  • Efficiënt en innovatief in mensen, middelen en materialen (Asito-app, robotisering waar passend en de inzet van duurzame reinigingsmiddelen)

Kwaliteit op alle fronten

Het gaat om kwaliteit en beleving van wat schoongemaakt is in de ogen van uw gast. De receptie en entree vragen immers andere aandacht dan een zaal die minder intensief in gebruik is. Asito spreekt graag vooraf een kwaliteitsniveau met u af. Dit vraagt om heldere en concrete afstemming. U geeft aan wat u verstaat onder opgeruimd en schoon. Wij zorgen ervoor dat we minimaal aan dat kwaliteitsniveau voldoen. En heeft u last minute gasten? Geen probleem, Asito staat 24/7 voor u klaar. Met vestigingen in het hele land, en dus bij u in de buurt, zijn we flexibel en in staat snel bij te springen waar nodig.

Schoonmaakspecialist voor leisure

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de samenwerking met Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm