bekijk
Asito personeel met schoonmaak kar buiten een bungalow

Recreatie
‍‍& Asito

Een schone omgeving draagt bij aan een prettig bezoek. Asito zorgt voor flexibele schoonmaak met medewerkers die oog hebben voor gastvrijheid en details. Van vakantiepark tot theater, van dierenpark tot zwemparadijs en van musea tot wellnessresort.

Zorgeloos ontspannen

Een dagje uit vier je het liefst in een prettige, schone omgeving. Met de focus op kwaliteit, gastvrijheid en flexibiliteit zorgen we ervoor dat de beleving van de gasten altijd centraal staat.

Thema's

Wij houden ons bezig met het schoonmaken en schoonhouden van de diverse omgevingen. Binnen de sector Recreatie komt daar echter meer bij kijken. Wij leggen daarom nadruk op een aantal belangrijke thema’s:

Gastvrijheid

Thema Gastvrijheid - segment Recreatie

Flexibiliteit

Thema flexibiliteit segment Recreatie

Kwaliteit

Kwaliteit recreatie

Interesse?

We zorgen voor gastvrije, flexibele en stipte schoonmaak in de recreatiebranche. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder
Medewerkers Asito maken ziekenhuisbed schoon

Op tijd schone ziekenhuisbedden met de One Go app

Met de One Go app zorgt Asito ervoor dat de juiste bedden op het juiste moment worden schoongemaakt.

icon
lees verder

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.