Schoonmaak

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving. Schoonmaken kan Asito als geen
ander. Niet voor niets wordt Asito al jaren, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research,
uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid en
professionaliteit zijn belangrijke pijlers van onze schoonmaakdienstverlening.

Meer informatie over schoonmaak

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Onderhoud aan gebouwen komt de uitstraling van uw organisatie ten goede maar het draagt ook zeker bij aan de waarde van uw vastgoed. Helaas hebben gevels en kozijnen veel te lijden van regen, wind en vorst. Ook vogels, algen en mossen zorgen voor verontreiniging. Met behulp van geavanceerde technieken brengt Asito uw bedrijfspand (terug) in een onberispelijke staat. Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig, alle vuil, aanslag, graffiti en andere ongemakken.

Meer informatie over gevelreiniging en gevelonderhoud

Glasbewassing

Ramen wassen hoort niet tot de core business van uw onderneming. Bovendien is het streeploos schoon maken van de beglazing bewerkelijk en echt een vak. Zeker als het glaswerk van uw bedrijfsgebouw(en) omvangrijk en moeilijk bereikbaar is, bijvoorbeeld door hoogte. Asito biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.

Meer informatie over glasbewassing

Dieptereiniging sanitair

Hygiënisch schoon en fris sanitair is een basisvereiste voor elke professionele organisatie. Uw gasten en medewerkers gaan er graag vanuit dat de toiletten en eventuele andere sanitaire voorzieningen, goed bijgehouden worden. Maar na verloop van tijd raken onbereikbare en minder zichtbare plekken toch (sterk) vervuild. Asito ontzorgt u graag door uitvoering van dieptereiniging voor uw sanitair. 

Meer informatie over dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging keukens

Een hygiënisch schone keuken vormt de basis voor een verantwoorde maaltijdbereiding. De eisen die de wetgever stelt aan professionele keukens zijn daarom dan ook zeer streng. Ondanks uw inzet en aandacht is de kans groot dat er toch vuilophoping ontstaat op moeilijk bereikbare plaatsen. Vaak vermenigvuldigen bacteriën zich achter apparatuur, tegen tegelwanden en binnen in afzuigsystemen. 

Meer informatie over dieptereiniging keukens

Tapijt- en meubelreiniging

Vloerbedekking en gestoffeerde meubels zorgen voor een warme uitstraling van uw bedrijfspand. Zijn tapijten en vloerbekleding vervuild dan doen ze helaas afbreuk aan het imago van uw organisatie. Ook zijn stof- en vuildeeltjes vaak aanleiding voor gezondheidsklachten en allergische reacties. Eenvoudigweg stofzuigen is – zeker na langere tijd - vaak onvoldoende voor bedrijfspanden en ruimtes die u intensief benut.

Meer informatie over tapijt- en meubelreiniging

Bedrijfsverhuizingen totaalservice

Uit een (interne) verhuizing komen altijd schoonmaakwerkzaamheden en vaak ook klussen voort. Het ligt dan ook voor de hand dat Asito al jaren samenwerkt met erkende verhuizers in het hele land. Waar nodig maken we eerst de ‘nieuwe’ ruimte schoon voordat u deze laat inrichten. Is de verhuizer klaar in het ‘oude’ pand dan zorgt Asito dat u dit netjes en schoon achterlaat. Ook voeren we alle voorkomende klussen efficiënt en vakkundig uit. Zo nemen we u alle zorgen rond de verhuizing uit handen.

Meer informatie over bedrijfsverhuizingen totaalservice

Reinigen kantoorapparatuur

Van kantoorapparatuur en hardware verwacht u dat het werkt. Niets zo vervelend als een printer die hapert of een computer die uitvalt. Zeker als dit gebeurt op momenten waarop u druk bent. Door intensief gebruik vervuilt apparatuur sneller dan u wellicht denkt. In toetsenborden verzamelen zich vuil en kruimels. En wat dacht u van bacteriën en virussen die zich verzamelen op computermuizen, printers en telefoons…

Meer informatie over reinigen kantoorapparatuur

Interieurbeplanting /Groenverzorging

Verzorgde bloemen en planten brengen sfeer in elke bedrijfsomgeving. Bovendien dragen ze bij aan een gezonder leefklimaat in uw organisatie. Asito helpt u graag met interieurbeplanting en vakkundige verzorging van bloemen en planten. Voor ontvangstruimten en vergaderkamers maken we een doordacht ontwerp. We leveren interieurbeplanting in stijlvolle plantenbakken en zorgen voor voldoende vazen. Uiteraard volledig afgestemd op het interieur van uw bedrijf.

Meer informatie over interieurbeplanting /groenverzorging

Reinigen van raambekleding

Ook het professioneel schoonmaken van jaloezieën en lamellen en het wassen van vitrages en gordijnen verzorgt Asito graag voor u. Raambewassing is één, maar echt schoon en fris naar binnen én naar buiten kijken doet u na reiniging van de raambekleding. Asito verzorgt de reiniging van zonwering en raambekleding professioneel en met de juiste, milde reinigingsproducten.

Meer informatie over reinigen van raambekleding

Specialistisch vloeronderhoud

Het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel- en betonvloeren, vraagt om een professionele aanpak. Asito beschikt zowel over goed opgeleide en ervaren vakmensen, als over uitstekend schoonmaakmaterieel en -middelen om zelfs de grootste uitdaging succesvol uit te voeren. Vraag Asito voor specialistisch vloeronderhoud in theaters, stadions, sanitaire was-, kleed- en zwemruimten, industriële bedrijfsgebouwen, aankomst- en vertrekhallen en rond verkeerssituaties.

Meer informatie over specialistisch vloeronderhoud

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm