bekijk

Voor bedrijven

Schoonmaak bij jou in de buurt

Professionele schoonmaak voor jouw bedrijf. Zonder poespas, direct geregeld en altijd bereikbaar.

offerte aanvragen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Voordelen Asito in de buurt

Je kent Asito misschien van grote bedrijven of specialistische diensten. Maar we zijn er ook voor het mkb-bedrijf, de huisartsenpraktijk of winkel bij jou in de buurt.

Asito in de buurt is ons concept voor bedrijven die behoefte hebben aan standaard schoonmaakdiensten. Gewoon goede schoonmaak met een vaste schoonmaker en een klantenservice die voor je klaarstaat.

Gewoon goede schoonmaak

Standaard schoonmaakdiensten met eenvoudige contracten en duidelijke afspraken.

Een vaste schoonmaker uit jouw omgeving

Een vast gezicht voor jouw bedrijf. Bij jou uit de buurt.

Bereikbaar wanneer het jou uitkomt

Snel geholpen door onze klantenservice. Voor vragen of het afnemen van extra diensten.

Zo werkt
Asito in de buurt

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving. Asito in de buurt is er voor bedrijven die behoefte hebben aan standaard schoonmaakdiensten. Heb je vragen of wil je aanvullende diensten afnemen, zoals vloeronderhoud of glasbewassing? Dan regel je dit eenvoudig via onze klantenservice.

Onze klantenservice medewerkers staan voor je klaar. Ze helpen je met vragen over je contract, vervanging, facturen en andere bijzonderheden. Zo ben je snel geholpen.

Asito in de Buurt
Nu online
maandag t/m vrijdag 8.00-17.00 uur
ma t/m vri 8.00-17.00 uur

Direct contact

Vragen over je contract of extra diensten afnemen? Neem contact op met de klantenservice.

Antwoord op jouw vragen

Kan ik aanvullende diensten afnemen?

Wil je iets extra’s zoals vloeronderhoud of glasbewassing? Dan regel je dit eenvoudig via onze klantenservice. Specifieke diensten, zoals bijvoorbeeld kwaliteitsmetingen zijn bij deze vorm van dienstverlening niet mogelijk.

Wat verstaan jullie onder standaard schoonmaak?

Dit zijn de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden, volgens een standaard werkprogramma. Hierbij kun je denken aan het schoonhouden van vloeren, door stofzuigen of nat reinigen. Het reinigen van inventaris en het schoonhouden van wanden en raampartijen. Twijfel je of de werkzaamheden op jouw locatie hieraan voldoen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Wat is de looptijd van een contract?

De minimale looptijd van een contract is een jaar.

Wanneer kom ik in aanmerking voor Asito in de buurt?

Om onze klanten goed en snel te kunnen helpen hebben we wel een aantal afspraken die standaard zijn: De werkzaamheden vallen onder de noemer ‘standaard schoonmaak’ en zijn uit te voeren volgens een standaard werkprogramma. Onze schoonmaker komt minimaal een keer per week, met flexibiliteit in dag en tijd. Dit alles vanaf een eenjarig contract.