bekijk
Medewerker Asito maakt schoon met een exoskelet

Innovatie & Asito

Onze leefomgeving verandert voortdurend, daarom innoveren we bij Asito. Samen met onze klanten onderzoeken we oplossingen die ons werk beter, slimmer en leuker maken.

Slimme oplossingen

We innoveren niet om te innoveren. We stellen onszelf steeds de vraag: "Welk probleem lossen we op?" en voor wie doen we dit? In plaats van elke trend te volgen, kiezen we bewust waar we op inzetten. Onze benadering is nuchter en doelgericht, met een duidelijke focus op slimme oplossingen.

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Vloeronderhoud met het vloerenpaspoort

Vloeronderhoud optimaliseren met het vloerenpaspoort

Vloeronderhoud zorgt ervoor dat je vloeren langer goed en mooi blijven. Maar goed vloeronderhoud kan ingewikkeld zijn. Want wanneer is een vloer toe aan onderhoud? Welk middel gebruik je het beste? Is klein onderhoud voldoende, of is de vloer juist toe aan groot onderhoud? En wat gaat het kosten? Bij Asito bedachten we een oplossing om vloeronderhoud eenvoudig te maken. Met ons vloerenpaspoort heb je altijd grip op het onderhoud, de kosten en de kwaliteit van je vloeren.

icon
lees verder
Duurzaam schoonmaken bij de Universiteit Twente

Duurzaam schoonmaken: Universiteit Twente en Asito samen op weg naar Noabership 2030

Samen onderweg naar een duurzame toekomst. Al jaren zorgen de schoonmakers van het schoonmaakbedrijf Asito voor een prettige en schone leefomgeving in de gebouwen van de Universiteit Twente (UT).

icon
lees verder
One Go op Droomparken

600 uur per week minder planningstijd door One Go bij Droomparken

One Go biedt meerdere oplossingen voor vakantieparken. In de eerste use case, voor meldingen aan de technische dienst, maakt One Go het mogelijk voor gasten en medewerkers om overal in het park digitale meldingen te creëren, met specifieke locaties en foto's, waardoor de technische dienst efficiënter kan reageren. Dit elimineert onnodige looproutes en wachttijden, verbetert de gastervaring en verzamelt waardevolle data voor verbeteringen. In de tweede use case, bij het plannen van schoonmaaktaken, automatiseert One Go complexe planningen door middel van een algoritme op basis van locatie, tijd en medewerkerbeschikbaarheid, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en routes en schoonmaakuren worden geoptimaliseerd. Tot slot, in de derde use case, digitaliseert One Go schoonmaaktaken met exacte locatieaanduidingen, waardoor real-time inzicht ontstaat voor receptie en leidinggevenden. Dit vermindert onnodige communicatie, verbetert de klantbeleving en maakt de schoonmaakprocessen efficiënter.

icon
lees verder
Asito medewerker maakt kantoorruimte schoon met een robot

We innoveren voor
en met jou

We betrekken onze klanten bij onze innovaties, zodat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Tegelijkertijd testen we direct of deze innovaties praktisch toepasbaar zijn. Duurzaamheid speelt hierbij een centrale rol, omdat we ook in de toekomst betekenisvol willen blijven voor nieuwe generaties.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via onderstaand telefoonnummer. We komen graag in contact!