bekijk
Sponsoring Heracles

Heracles Almelo

Asito en Heracles Almelo zijn aan elkaar verbonden door passie voor voetbal, de club en de regio. Als naamgever van het stadion hebben we de ambitie om de club te laten uitgroeien tot een plek waar maatschappelijke initiatieven ontstaan. We zetten ons beide in voor projecten rondom de thema’s educatie, gezondheid en welzijn.

Nederlandse Curling Bond

We zijn trotse hoofdsponsor van het Nederlandse herenteam curling. Schoonmaken en curling lijken meer op elkaar dan je denkt: beide worden in Nederland enorm onderschat en het is allebei topsport. Curling tovert bij veel mensen een glimlach op hun gezicht, en dat is precies wat we als Asito met onze dienstverlening willen bereiken.

Nederlandse Curling Bond

Fonds Gehandicaptensport

Asito vindt het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans verdient in de maatschappij. Dat geldt op de werkvloer, maar zeker ook daarbuiten. Wat te denken van gehandicaptensport. Sporten moet voor iedereen toegankelijk zijn en daarom zet Fonds Gehandicaptensport zich dagelijks in om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken. Asito draagt Fonds Gehandicaptenzorg al jaren een warm hart toe en mag zich 1% FairShare Partner noemen.