bekijk
Medewerkers Asito op de fiets

Duurzaamheid & Asito

Samen zijn we verantwoordelijk voor onze leefomgeving. Daarom werken we samen aan het verbeteren ervan.
Met concrete doelen zetten we stappen naar een duurzamer schoonmaakbedrijf.

Ongelijkheid & verspilling

We pakken duurzame thema’s op waar we het verschil mee maken. Op de korte én de lange termijn. Dat betekent keuzes maken. Niet alles tegelijk, maar wat we doen, doen we goed. De komende jaren richten we ons op het tegengaan van verspilling en ongelijkheid. Het doel: in 2030 werken we volledig circulair. En in 2030 zijn we nog steeds de koploper in onze branche op het gebied van inclusiviteit.

Mobiliteit en Asito

Goeddoen

We gebruiken elk jaar meer grondstoffen dan onze aarde kan produceren. Dat is niet langer houdbaar. Daarom draagt Asito haar steentje bij aan een betere wereld. We gaan verspilling actief tegen en beperken onze ecologische voetafdruk. We recyclen verpakkingsmateriaal en maken duurzame afspraken met leveranciers. Samen willen we het goed doen voor onze klanten, collega’s én de wereld waarin we leven.

Rapportage CO2-uitstoot 2022

Wat we doen, doen we goed. Naast de impact van onze reisbewegingen en het gebruik en verbruik van en op onze kantoren, brachten we ook de impact van onze materialen en middelen van 2022 in kaart.

Asito Rapportage CO2-uitstoot 2022

Geef ons maar ongelijk

Wij omarmen dat niemand gelijk is en daarom iedereen ertoe doet. Het zijn de verschillen die ons werkplezier geven, werkdagen leuker maken en allerlei perspectieven van de wereld  laten zien. Lees hieronder de verhalen van onze collega's.

Inspirerende loopbaan verhalen bij Asito

Binnen Asito Mobiliteit zijn mooie voorbeelden te vinden van medewerkers die op unieke manier hun eigen weg in hun loopbaan vinden. Kansen voor persoonlijke groei ontstaan, doordat er aandacht wordt geschonken aan de capaciteiten en wensen van de mensen. En doordat op het goede moment de juiste vragen worden gesteld. 

icon
lees verder
Semsa en Asito

'Ik kreeg de mogelijkheid om een taalcursus te doen. Ik ben via Asito nu taalambassadeur'.

icon
lees verder
Angela en Asito

'Via het UWV en Werkgevers Servicepunt ben ik bij Asito terechtgekomen.'

icon
lees verder

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via onderstaand telefoonnummer. We komen graag in contact!

Cases

Bij Asito zijn we altijd in beweging. Met slimme en vernieuwende oplossingen in iedere branche blijven we continu ontwikkelen. Lees meer over onze cases.

Medewerker Asito maakt vloer schoon

Asito introduceert nieuw vloerconcept

Polymeervrij Vloeronderhoud. Een duurzaam alternatief voor de milieubelastende methode op basis van polymeren.

icon
lees verder