bekijk
Geschiedenis Asito

Wij zijn Asito

In 1952 ging voormalig landmachtofficier Joop van Riemsdijk aan de slag als zelfstandig schoonmaker. Onder zijn leiderschap groeide Asito uit tot één van de topspelers in de facilitaire dienstverlening. Inmiddels is Asito een landelijk schoonmaakbedrijf met meer dan 10.000 medewerkers en verschillende locaties.

Waar wij zijn, zijn we samen

Hoe hard Asito ook groeit, het blijft een familiebedrijf. ‘Het goede van het oude en het beste van het nieuwe’, noemt aandeelhoudster Monique van Riemsdijk het. Al sinds de oprichting straalt Asito de warmte uit die kenmerkend is voor een familiebedrijf. De basis ligt volgens ons bij de mensen. Mensen die trots zijn op Asito en op hun vak. Waar wij zijn, zijn we samen. Samen en schoon.

Trotse Asito medewerkers

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.

ons verhaal

Trots op ons familiebedrijf

We zijn trots op de sterke waarden van ons familiebedrijf. Juist in een wereld die zo snel verandert, vormen ze onze basis. We zijn nuchter en bescheiden. Omarmen het feit dat niemand hetzelfde is en iedereen ertoe doet. We maken ons hard voor een betere leefomgeving. Niet alleen voor klanten en collega’s, ook voor de wereld om ons heen.

Joop van RiemsdijkMedewerkers Asito kantoor
Schone leefomgeving

Bij Asito werken we elke dag aan een betere en schone leefomgeving. Op onze vakkundigheid en regelkracht mag je altijd vertrouwen. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij door Blauw Research benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Duurzaamheid
& Asito

Wij geloven dat impact maken keuzes maken is. We pakken stap voor stap thema’s op waar we op de korte- en op de lange termijn het verschil kunnen maken. We vertellen een eerlijk verhaal in onze reis naar een duurzamer schoonmaakbedrijf. Want samen zijn we onze leefomgeving. En samen werken we aan een betere leefomgeving.

Duurzaamheid en Asito

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!