bekijk
Geschiedenis Asito

Wij zijn Asito

In 1952 ging voormalig landmachtofficier Joop van Riemsdijk aan de slag als zelfstandig schoonmaker. Onder zijn leiderschap groeide Asito uit tot één van de topspelers in de facilitaire dienstverlening. Inmiddels is Asito een landelijk schoonmaakbedrijf met meer dan 10.000 medewerkers en verschillende locaties.

Waar wij zijn, zijn we samen

Hoe hard Asito ook groeit, het blijft een familiebedrijf. ‘Het goede van het oude en het beste van het nieuwe’, noemt aandeelhoudster Monique van Riemsdijk het. Al sinds de oprichting straalt Asito de warmte uit die kenmerkend is voor een familiebedrijf. De basis ligt volgens ons bij de mensen. Mensen die trots zijn op Asito en op hun vak. Waar wij zijn, zijn we samen. Samen en schoon.

Trotse Asito medewerkers

ons verhaal

Trots op ons familiebedrijf

We zijn trots op de sterke waarden van ons familiebedrijf. Juist in een wereld die zo snel verandert, vormen ze onze basis. We zijn nuchter en bescheiden. Omarmen het feit dat niemand hetzelfde is en iedereen ertoe doet. We maken ons hard voor een betere leefomgeving. Niet alleen voor klanten en collega’s, ook voor de wereld om ons heen.

Joop van RiemsdijkMedewerkers Asito kantoor
Schone leefomgeving

Bij Asito werken we elke dag aan een betere en schone leefomgeving. Op onze vakkundigheid en regelkracht mag je altijd vertrouwen. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij door Blauw Research benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Geef ons maar ongelijk

Wij omarmen dat niemand gelijk is en daarom iedereen ertoe doet. Werkplezier en denken in mogelijkheden vinden wij belangrijk. Onze mensen verder helpen zodat zij kunnen groeien in de rol die bij hen past. Lees hieronder de verhalen van onze collega’s.

Inspirerende loopbaan verhalen bij Asito

Binnen Asito Mobiliteit zijn mooie voorbeelden te vinden van medewerkers die op unieke manier hun eigen weg in hun loopbaan vinden. Kansen voor persoonlijke groei ontstaan, doordat er aandacht wordt geschonken aan de capaciteiten en wensen van de mensen. En doordat op het goede moment de juiste vragen worden gesteld. 

icon
lees verder
Semsa en Asito

'Ik kreeg de mogelijkheid om een taalcursus te doen. Ik ben via Asito nu taalambassadeur'.

icon
lees verder
Budgetcoach John Verpoort

Bij Asito staat het welzijn en geluk van de medewerkers centraal. Als medewerkers zich goed voelen, heeft dat een positief effect op hun werk. Asito biedt verschillende ondersteuningsmogelijkheden, zoals fysiotherapie, mentale coaching en loopbaanbegeleiding. Daarnaast hebben de medewerkers de mogelijkheid om gebruik te maken van budgetcoaching, zowel door intern opgeleide coaches, als met hulp van externe experts.

icon
lees verder
Angela en Asito

'Via het UWV en Werkgevers Servicepunt ben ik bij Asito terechtgekomen.'

icon
lees verder

Duurzaamheid
& Asito

Wij geloven dat impact maken keuzes maken is. We pakken stap voor stap thema’s op waar we op de korte- en op de lange termijn het verschil kunnen maken. We vertellen een eerlijk verhaal in onze reis naar een duurzamer schoonmaakbedrijf. Want samen zijn we onze leefomgeving. En samen werken we aan een betere leefomgeving.

Duurzaamheid en Asito

Sectoren

We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie.

Partners die Asito vertrouwen

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!