Schoonmaak

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving. Schoonmaken kan Asito als geen ander. Niet voor niets wordt Asito al jaren, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke pijlers van onze schoonmaakdienstverlening.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 • Duurzame schoonmaak

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in de genen van Asito en haar schoonmaakkrachten. Sinds januari 2010 werkt Asito, als eerste schoonmaakorganisatie, 100% klimaatneutraal.

 • Schoonmaak op maat

  Schoonmaken kan op verschillende manieren; van inspanningsgericht tot resultaatgericht, van dagschoonmaak tot nachtschoonmaak. Asito is uw schoonmaakspecialist. Onze dienstverlening stemmen we af op uw behoeften en gebouw specifieke eigenschappen. Zo krijgt u schoonmaak op maat.

 • Schoonmaken is een vak

  Door het hele land verzorgen wij opleidingen voor onze schoonmaakkrachten, voorwerkers, specialisten, objectleiding, vestigingsmanagers en andere functionarissen. Van vakinhoudelijke opleidingen en training on the job tot belevings- en communicatietrainingen tot mbo-opleidingen facilitair. Zo bent u altijd verzekert van een gediplomeerde/geschoolde schoonmaakkracht.

Voordelen Asito als schoonmaakpartner

 1. Professionele schoonmaak
 2. Draagt actief bij aan SROI (Social Return on Investment)
 3. Familiebedrijf met sociaal gezicht en meer dan 100 nationaliteiten
 4. Landelijke dekking (24/7 bij calamiteiten)
 5. Efficiƫnt in innovaties (Asito-app, robotisering waar passend en gewenst)
 6. Duurzame schoonmaak (100% kilmaatneutrale schoonmaakorganisatie)

"Meer dan 30 jaar komt Asito op de productiesite van Fujifilm. Een dergelijke relatie houdt in dat er wederzijds begrip en feeling moet zijn voor werkzaamheden. Wij beschouwen het een partnerschap."

Jos van Dommelen
Facilitair Manager - FujiFilm

FujiFilm

Asito is werkzaam in de volgende sectoren

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm