bekijk
Reguliere schoonmaak

Schoonmaak

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving. Schoonmaken is onze specialiteit. We worden niet voor niets door Blauw Research al jaren benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. We hechten veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Zo zorgen we samen voor een schone plek!

Duurzame schoonmaak

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in onze genen. We maken ons niet alleen hard voor een schone leefomgeving, maar ook voor een duurzame en betere omgeving. Als eerste schoonmaakorganisatie werken we sinds 2010 100% klimaatneutraal. Zo blijft onze organisatie ook voor toekomstige generaties betekenisvol.

Schoonmaak op maat

Schoonmaken is een vak. We maken schoon op verschillende manieren: van inspanningsgericht tot resultaatgericht en van dagschoonmaak tot nachtschoonmaak. We stemmen onze dienstverlening af op de behoefte van jouw organisatie. Als schoonmaakspecialist zorgen we voor schoonmaak op maat.

Geschoolde schoonmakers

Door het hele land verzorgen we opleidingen voor onze schoonmakers, voorwerkers, specialisten, objectleiding, klantmanagers en andere functionarissen. Van vakinhoudelijke opleidingen en training on the job tot belevings- en communicatietrainingen tot mbo-opleidingen facilitair. Zo ben je altijd verzekerd van geschoolde schoonmakers.

Voordelen

Professionele schoonmaak
We dragen actief bij aan SROI (Social Return on Investment)
Familiebedrijf met sociaal gezicht en meer dan 100 nationaliteiten
Landelijke dekking (24/7 bij calamiteiten)
Efficiënt in innovaties (Asito-app en robotisering)
Duurzame schoonmaak (100% klimaatneutrale schoonmaakorganisatie)
Asito - schoonmaak

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA Almelo

0546 - 48 49 50

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor