bekijk

ADG dienstengroep en Asito krijgen nieuw onderkomen

In de loop van 2020 verhuizen ADG dienstengroep en Asito naar een kantoorpand aan het Van Riemsdijkplein (de voormalige Stadionlaan) in Almelo. Vrijdagmiddag 29 november zijn de handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst van het pand. Het kantoorpand telt zes verdiepingen en staat momenteel gedeeltelijk leeg. Het pand is gevestigd naast Erve Asito, het stadion van Heracles.

adg dienstengroep en asito krijgen nieuw onderkomen

Pim Polman overhandigt de sleutel aan Monique van Riemsdijk

Monique van Riemsdijk, voorzitter Raad van Commissarissen ADG dienstengroep: "Eerder dit jaar is de Stadionlaan in Almelo omgedoopt tot Van Riemsdijkplein;

een mooi eerbetoon aan mijn vader Joop van Riemsdijk, de oprichter van ons bedrijf.

Nu, een half jaar later, hebben we de mogelijkheid een kantoorpand te kopen naast het stadion van de club waarmee Asito al decennialang nauw verbonden is, Erve Asito. Het lijkt alsof het zo heeft moeten zijn."

Hans Kroeze, algemeen directeur ADG dienstengroep: "Het huidige kantoorpand van ADG en Asito is toe aan een renovatie. Daarbij hebben we uiteraard een goede afweging gemaakt tussen renoveren, nieuw bouwen en een bestaand pand kopen. Onze keuze is gevallen op het laatste en wel op het pand aan het Van Riemsdijkplein 50 in Almelo. Natuurlijk heeft de link met onze oprichter daarbij meegespeeld. De bedoeling is om in goed overleg met huidige huurders ergens medio 2020 te verhuizen."

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op