bekijk

Asito eerste bedrijf dat Award Diversiteit in Bedrijf wint

Asito is het eerste bedrijf dat de Award Diversiteit in Bedrijf wint. Dat werd bekend gemaakt op het Nationaal Event Diversiteit op 15 februari 2018. De award werd toegekend aan twee bedrijven op basis van 3 pijlers: vernieuwend, overdraagbaar en effectief. 

asito eerste bedrijf dat award diversiteit in bedrijf wint

Ook Computer Futures wint een award. Zij wint in de categorie MKB. Asito wint in de categorie grote bedrijven.

100 ondertekenaars Charter Diversiteit

Het Nationaal Event Diversiteit werd georganiseerd door de Gemeente Den Haag en Diversiteit in bedrijf om de successen op het gebied van diversiteit en inclusie te vieren. En het feit dat ruim honderd bedrijven het Charter Diversiteit hebben ondertekend. Asito behoort tot de eerste groep bedrijven die het Charter tekende. Met de ondertekening van het Charter zegt een werkgever toe een effectief diversiteitsbeleid te gaan voeren. Van Leeuwen: "Ontzettend mooi dat inmiddels meer dan honderd bedrijven het Charter hebben ondertekend.

Een personeelsbestand moet een goede afspiegeling van de maatschappij zijn."

Over Diversiteit in Bedrijf

Het Charter Diversiteit is een onderdeel van het project Diversiteit in bedrijf. Met dit project wil de Stichting van de Arbeid werkgevers en werknemers ondersteunen in hun streven naar meer diversiteit in hun organisaties via het aanreiken van kennis, netwerken en advies. Werkgevers kunnen hierdoor hun resultaten verbeteren.

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op