bekijk

Asito lanceert Future Facility bij Graafschap College

Schoonmaakorganisatie Asito heeft in samenwerking met het Graafschap College een nieuwe hybride leeromgeving ontwikkeld voor het facilitaire werkveld. Mbo-studenten van niveau 2 en 4 kunnen bij Future Facility leren in de praktijk en zo het vak direct leren kennen. De eerste twintig studenten hebben het leerprogramma doorlopen en zijn bijzonder enthousiast.

asito lanceert future facility bij graafschap college

Nieuwe hybride leeromgeving

De hybride leeromgeving verovert steeds meer terrein in het beroepsonderwijs. Het gedachtengoed van de hybride leeromgeving gaat ervan uit dat de mbo-student een beroep leert op de werkplek. Niet alleen theorie of praktijk, maar ook mengvormen worden toegepast. Niet óf de werkplek óf de school, maar een optimale mix. Future Facility is het concept dat Asito heeft ontwikkeld voor het vormgeven van een hybride leeromgeving in het facilitaire bereik bij een regionaal opleidingencentrum (roc).

Hans van Leeuwen, HR-directeur Asito: "We zijn gestart met Future Facility om de samenwerking met het Graafschap College te intensiveren.

We kunnen nu bijdragen aan de core business van onze opdrachtgever: het verzorgen van opleidingen.

Daarnaast versterkt het onze wervingskracht en draagt het bij aan onze inclusiviteitsdoelstellingen." Sarien Shkolnik, vicevoorzitter college van bestuur Graafschap College: "We zijn verheugd dat we samen met Asito, onze partner in schoonmaak, onze onderwijsvisie in praktijk kunnen brengen. Het is geweldig om te zien dat het hybride leren, op onze eigen locatie J.F. Kennedylaan, met Future Facility vorm krijgt."

De komende tijd zal Asito het Future Facility concept aanbieden bij andere onderwijsinstellingen in haar klantenkring.

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op