bekijk

Asito partner in schoonmaak voor IOM

Asito gaat vanaf februari 2019 schoonmaken bij het hoofdkantoor van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM). Een bijzondere samenwerking, die is ontstaan door de visie die beide partijen hebben op een inclusieve samenleving. Net als IOM, zet Asito zich in voor arbeidsmarktparticipatie van statushouders en migranten.

asito partner in schoonmaak voor iom

Op het regiokantoor van IOM op Schiphol, maakte Asito ook al schoon. Daar komt nu het hoofdkantoor bij, welke zit gevestigd in een verzamelpand in Den Haag. In datzelfde pand zit een andere partner van Asito; de Australische Ambassade.  

Bewust gekozen voor Asito

Er is heel bewust gekozen voor Asito als schoonmaakpartner. IOM zag dat Asito zich inzet voor haar medewerkers, en ook goede maatschappelijke initiatieven als het Nationaal Integratiediner zijn belangrijke speerpunten geweest.  Een mooie klant die heel goed past bij en bewust heeft gekozen voor Asito.  

Over IOM

IOM is opgericht in 1951 en sindsdien uitgegroeid tot de belangrijkste internationale organisatie ter wereld op het gebied van migratie. Sinds 2016 is IOM aangesloten bij de Verenigde Naties. Uitgangspunt voor IOM is dat humane en ordelijke migratie zowel migranten als de gehele samenleving ten goede komt.

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op