bekijk

Asito stelt Adriaan Belonje aan als CEO

Schoonmaakorganisatie Asito, onderdeel van ADG dienstengroep, stelt Adriaan Belonje (49) aan als nieuwe CEO. Hij volgt Bob Mols op die per 1 april as. na zeven jaar de organisatie verlaat. Belonje was tot voor kort CEO van The Adecco Group Nederland, onderdeel van een van de grootste HR-dienstverleners wereldwijd.

Adriaan Belonje

Daan Hendriks, CEO ADG dienstengroep: ‘Met Adriaan halen we iemand binnen die ervaring bij een grote dienstverlener combineert met een hart voor mensen. Met 10 jaar ervaring als ondernemer in een familiebedrijf en 17 jaar HR-dienstverlening bij corporate en beursgenoteerde organisaties, zal Adriaans ervaring van grote waarde voor ons zijn. Bij de selectie zijn we daarnaast op zoek gegaan naar iemand die past binnen onze bedrijfscultuur en die Asito vanuit zijn visie kan helpen succesvol te blijven. Met Adriaan hebben we deze persoon gevonden.’

Adriaan Belonje: ‘Ik heb bewust gekozen voor Asito. Het is al bijna 75 jaar een familiebedrijf dat consistent en zorgvuldig opereert in een cultuur met kernwaarden die hierbij passen. In een vertrouwde omgeving waar medewerkers zichzelf kunnen zijn worden de beste prestaties geleverd en worden ambities gerealiseerd; voor nu en voor de lange termijn. Ik ben zeer verheugd om hier met alle collega’s en klanten invulling aan te geven.

Belonje start per 1 april 2024 aan zijn nieuwe functie.

Voor vragen / interview:

Sander Haas Communicatiemanager ADG dienstengroep 06 3437 6843 s.haas@adg.nl

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op