bekijk

CCO mooiste baan die er is

Sinds maart 2017 ben ik werkzaam als Chief Cleaning Officer (CCO) bij Heracles Almelo. Als CCO ben ik verantwoordelijk voor het schoonmaken van het supportersvak en de kleedkamer bij uitwedstrijden van Heracles Almelo.

CCO mooiste baan die er is

Met het schoonmaken van het uitvak ben ik, afhankelijk van het aantal meegereisde supporters en de grootte van het uitvak, meestal een goede 45 minuten bezig. Het schoonmaken van de kleedkamer duurt vaak een half uur. Dat vind ik het allerleukste van mijn baan als CCO. Om bij die kleedkamers te komen loop ik door de catacomben van alle voetbalstadions in Nederland. Ik zie hier vaak trainers en spelers van de tegenpartij. Als echte voetballiefhebber is dit natuurlijk het mooiste wat er is. CCO zijn is daarom voor mij echt een droombijbaan.

Bij bijna ieder stadion word ik goed ontvangen door de medewerkers van de desbetreffende club. Zij waarderen het enorm dat het uitvak en de kleedkamer schoon worden achtergelaten. Dat maken ze natuurlijk nooit mee. Ik heb alleen nog maar positieve woorden gehoord over dit initiatief van Asito en Heracles Almelo.

De mooiste wedstrijd waar ik aanwezig was? Dat is lastig om te zeggen. Na vele mooie wedstrijden gezien te hebben, kies ik toch voor de derby tegen FC Twente. De sfeer in het uitvak was de hele wedstrijd super en Heracles Almelo nam de drie punten mee naar huis.

Ik hoop dat ik de komende jaren nog meer mooie ervaringen kan beleven als CCO en de kleedkamer en het uitvak elke keer weer netjes kan achterlaten. Op naar meer mooie uitwedstrijden, samen met de supporters!

Dion Laarman
Chief Cleaning Officer

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op