bekijk

De Dag van de Schoonmaker 2021

Het afgelopen jaar hebben onze schoonmaakcollega’s gevlamd. En om ze te bedanken kregen ze een toepasselijk, zomers cadeau: een Asito-barbecueschort. Bij het cadeau zat een recept van ‘dé Asitoburger’ inbegrepen en een winactie. De beste barbecue-chef onder onze schoonmaakkrachten kan dit jaar met de bijbehorende winactie een barbecue winnen. Dat wordt grillen!

de dag van de schoonmaker 2021

Eén week geleden, op dinsdag 15 juni 2021, was het de Dag van de Schoonmaker. Ook dit jaar hebben we onze schoonmaakkrachten in het zonnetje gezet met extra aandacht en een speciaal cadeau. Daarnaast gingen we op pad om schoonmaakcollega’s te verrassen met een pittige Asito-burger bereid in onze eigen Asito-foodtruck.

Het afgelopen jaar hebben onze schoonmaakcollega’s gevlamd. En om ze te bedanken kregen ze een toepasselijk, zomers cadeau: een Asito-barbecueschort. Bij het cadeau zat een recept van ‘dé Asito-burger’ inbegrepen en een winactie. De beste barbecue-chef onder onze schoonmaakkrachten kan dit jaar met de bijbehorende winactie een barbecue winnen. Dat wordt grillen!


Persoonlijk contact

Na een lange periode van weinig persoonlijk contact werden dit jaar de cadeaus persoonlijk overhandigd. Dit was voor iedereen een mooi moment om even bij te praten en de schoonmaakmedewerkers te bedanken voor hun inzet. In het kader van persoonlijk contact is er een gave, coronaproof actie georganiseerd. Met de Asito foodtruck hebben we twee klanten bezocht: de Erasmus Universiteit en NS Rotterdam Centraal. Hier zijn de aanwezige schoonmaakcollega’s getrakteerd op een verse Asito-burger, hoogst persoonlijk gebakken door algemeen directeur Bob Mols en commercieel directeur Cindy Winkel. Ook heeft Bob schoonmaakcollega’s toegesproken bij het Erasmus MC met een woord van dank. Naast onze eigen acties zijn er door het hele land allerlei leuke en lekkere initiatieven georganiseerd door collega’s en klanten om onze schoonmaakkrachten te bedanken. Dank jullie wel daarvoor!


Samen

We kijken terug op een mooie, zonnige dag met enthousiaste collega’s en persoonlijke verhalen. Samen hebben we met trots laten zien waar we als Asito voor staan en dat gevoel willen we vasthouden.

‘Onze branche heeft bepaald dat 15 juni De Dag van de Schoonmaker is, maar voor Asito is het altijd De Dag van de Schoonmaker’ aldus Bob Mols tijdens een van zijn toespraken. We zijn dankbaar voor de inzet van alle collega’s om van de dag een topdag te maken. Op naar De Dag van de Schoonmaker 2022!

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op