bekijk

Medewerkers Asito op pad voor seizoenkaartcampagne Heracles

Maandag 3 mei 2021 was een belangrijke dag voor Heracles Almelo. Niet alleen omdat de club haar 118e verjaardag vierde, maar vooral omdat 3 mei de start was van een bijzondere actie voor alle 5.600 seizoenkaarthouders: een tour door Almelo.

medewerkers asito op pad voor seizoenkaartcampagne heracles

Als trotse hoofdsponsor staat Asito achter Heracles Almelo. En dus droegen ook onze medewerkers hun steentje bij aan deze bijzondere tour door Almelo en omstreken.

Persoonlijk bezoek

Samen met ruim honderd spelers, stafleden, kantoormedewerkers, vrijwilligers en andere sponsoren van Heracles Almelo brachten medewerkers van Asito op 3 mei en de dagen erna persoonlijk een bezoek aan ruim 5.600 seizoenkaarthouders om hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun afgelopen jaar. Terplekke werd gevraagd of ze hun seizoenkaart wilden verlengen. En onder het motto ‘wie jarig is trakteert’, ontvingen alle seizoenkaarthouders een clubvlag cadeau. Clemens Kamphuis, objectleider bij Asito en zelf ook groot fan van Heracles Almelo, bracht namens de club een bezoek aan supporters in de regio: “Het was fantastisch om de gedeelde passie voor de club te zien!”

Nina Platjes, Manager Sponsoring & Events bij Asito, weet hoe belangrijk de supporters voor Heracles Almelo zijn.

“Juist in deze tijd. We voelen ons in alle opzichten betrokken bij de club en we zijn blij dat we Heracles op deze manier kunnen ondersteunen."

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op