bekijk

Nieuw hoofdkantoor ADG dienstengroep en Asito officieel geopend

Op donderdag 1 juli is het nieuwe hoofdkantoor van ADG dienstengroep en Asito, gevestigd aan het Riemsdijkplein in Almelo, officieel geopend door Monique en Rozemarijn van Riemsdijk.

nieuw hoofdkantoor adg dienstengroep en asito officieel geopend

‘Het is heel bijzonder om op 1 juli, de geboortedag van mijn vader en oprichter van ons bedrijf Joop van Riemsdijk, dit nieuwe pand officieel te openen’, aldus Monique van Riemsdijk, voorzitter van de Raad van Commissarissen van ADG dienstengroep.

Officiële opening medewerkers van het hoofdkantoor waren aanwezig bij de opening. Onder het genot van een hapje en drankje vond de officiële openingshandeling plaats en konden genodigden luisteren naar de toespraken van Monique van Riemsdijk, algemeen directeur van ADG dienstengroep Hans Kroeze en Bob Mols, algemeen directeur van Asito.

Hans Kroeze ‘Het is bijzonder om na zo’n lange periode waarin we volledig vanuit huis hebben gewerkt, dit feestelijke moment samen met collega’s te kunnen vieren.

Met dit nieuwe hoofdkantoor bevestigen we nogmaals onze bijzondere band met Almelo waar Asito bijna 70 jaar geleden werd opgericht en onze wens om deze band nog lang in ere te houden.’

Vanzelfsprekend is de opening georganiseerd volgens de laatste coronaregels. Alle aanwezigen moesten een coronatoegangsbewijs kunnen overleggen bij binnenkomst.

Groei van de organisatie

In elf maanden tijd is het pand tot in de kleinste details verbouwd en gemoderniseerd. Bob Mols, algemeen directeur Asito: ‘De groei van ons nieuwe hoofdkantoor ligt in lijn met de ambitie van beide organisaties. In ons oude pand aan de Plesmanweg 24 in Almelo zijn we uit ons jasje gegroeid. Daarom hebben we destijds de keuze gemaakt om dit pand, gelegen tegenover Erve Asito, te renoveren. We willen de onderlinge verbinding zichtbaar maken. Het is een open plek waar ontmoeten, verbinden en samenwerking wordt gestimuleerd en het is bovenal een inspirerende en moderne werkomgeving geworden waar de tradities en verhalen van 70 jaar Asito voelbaar zijn gebleven. Hier zijn we enorm trots op!’

Nieuw adres Asito BV

Van Riemsdijkplein 50
Postbus 375
7606 ZA Almelo

Bekijk hieronder de video over de verhuizing.

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op