Asito partner in schoonmaak voor IOM

Asito gaat vanaf februari 2019 schoonmaken bij het hoofdkantoor van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM). Een bijzondere samenwerking, die is ontstaan door de visie die beide partijen hebben op een inclusieve samenleving. Net als IOM, zet Asito zich in voor arbeidsmarktparticipatie van statushouders en migranten.

Op het regiokantoor van IOM op Schiphol, maakte Asito ook al schoon. Daar komt nu het hoofdkantoor bij, welke zit gevestigd in een verzamelpand in Den Haag. In datzelfde pand zit een andere partner van Asito; de Australische Ambassade.

Bewust gekozen voor Asito

Er is heel bewust gekozen voor Asito als schoonmaakpartner. IOM zag dat Asito zich inzet voor haar medewerkers, en ook goede maatschappelijke initiatieven als het Nationaal Integratiediner zijn belangrijke speerpunten geweest.

Een mooie klant die heel goed past bij en bewust heeft gekozen voor Asito.

Over IOM

IOM is opgericht in 1951 en sindsdien uitgegroeid tot de belangrijkste internationale organisatie ter wereld op het gebied van migratie. Sinds 2016 is IOM aangesloten bij de Verenigde Naties. Uitgangspunt voor IOM is dat humane en ordelijke migratie zowel migranten als de gehele samenleving ten goede komt.


Asito%20partner%20in%20schoonmaak%20voor%20iom
Asito partner in schoonmaak voor IOM

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito